Foto: Publicitātes foto

Latvijas Radio 5 nāk klajā ar jaunām ētera personībām. Darbadienu rīta programmu "Citi rīti" turpmāk vadīs grupas "Citi zēni" mūziķis Jānis Pētersons, bet dienas programmu Anna Marta Daldere, kura plašāk zināma sociālā tīkla "TikTok" lietotājiem kā Barbara Dzelme. Tāpat darbadienās ēterā būs dzirdami arī jau klausītāju iemīļotie dīdžeji – Toms Grēviņš un Linda Samsonova.

„Jaunais Latvijas Radio 5 kopumā būs skaņas un ideju ziņā modernākā raidstacija Baltijā – vienīgais mūzikas radio, kurā vienuviet būs sastopama visa šī brīža svarīgākā mūzika, neatkarīgi no žanriskās piederības. Tīri tehniski Latvijas Radio 5 ēterā ikviens klausītājs varēs dzirdēt daudz vairāk mūzikas, kā jebkurā citā raidstacijā, un to papildināsim ar dinamisku saturu, kas pamatā balstīsies šī brīža aktualitātēs Latvijā un pasaulē!," stāsta Latvijas Radio 5 radošais direktors un ētera personība Toms Grēviņš, kurš pats ēterā būs dzirdams katru darbadienu no pulksten 10 līdz 13.

Grēviņam sekos Anna Marta Daldere, kura ar savu veidoto saturu līdz šim jau iekarojusi sociālā tīkla „TikTok" lietotāju atzinību. Jauniete parūpēsies par izglītojoši izklaidējošu raidījumu ar nelielu humora devu.

„Līdz šim man bijušas visai attālas attiecības ar radio pasauli. Es augšu kopā ar klausītājiem. Tas, ko es droši varu solīt, ir tiešums un patiesums. Gribētos radīt arī nepiespiestības sajūtu un atgādināt, ka mēs radio personības neesam izredzētie, bet patiesībā lādzīgi cilvēki," tā Anna Marta Daldere.

Savukārt "Citu zēnu" solists Jānis Pētersons būs dzirdams no pulksten 7 līdz 10 katru darbadienas rītu. "Jau kādu laiku meklēju iemeslu no rītiem celties laicīgāk, tad nu beidzot šis iemesls mani atrada pats. Nopietnību no manis ēterā negaidiet, un programma būs enerģiskas mūzikas pilna. "Citi rīti" būs mana pirmā pieredze radio DJ lomā, bet esmu pārliecināts, ka izdosies atrast kopīgu vilni ar LR5 klausītājiem, lai katru darba dienas rītu varētu iesākt ar smaidu," saka mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!