Foto: Vida Press
Pēc astoņu gadu ilgušas tiesvedības beidzot šķirta aktrises Halles Berijas un viņas dēla tēva Olivjē Martinesa laulība, vēsta "Page Six". Pāris apprecējās 2013. gadā, bet jau pēc diviem gadiem paziņoja par šķiršanos. Nu beidzot tā patiešām notikusi.

Franču aktieris un oskarotā aktrise pabeiguši nogurdinošo tiesvedību, kurā tika risināti aizbildniecības jautājumi. Martinesa un Berijas laulībā pusgadu pēc kāzām pasaulē nāca dēls Maseo, šobrīd zēnam ir 9 gadi, un tiesvedības rezultātā zēna tēvs izcīnijis prāvus uzturlīdzekļus dēlam. Astoņus gadus pāris nebija spējis vienoties par naudas jautājumiem.

Lietu risināja Losandželosas Augstākā tiesa lēmusi, ka Berijai ik mēnesi jāmaksā bijušam vīram 8000 dolāru, 4,3% no jebkuriem ienākumiem, kas pārsniedz divus miljonus dolāru, kā arī jāsamaksā visi izdevumi, kas saistīti ar dēla mācībām privātajā skolā. Tāpat viņai simtprocentīgi jāatmaksā dēla ārpusskolas aktivitāšu izdevumi par 2023.-2024. mācību gadu, kurus Martiness jau sedzis.

Berijai jāapmaksā arī dēla veselības apdrošināšana un visi citi ar zēna veselību saistīti izdevumi. Papildus šim visam uz aktrises pleciem gulsies arī 55 000 dolāru Martinesa advokātu algu apmaksai.

Berijas turīgums patlaban tiek lēsts 90 miljonu ASV dolāru apjomā. Neraugoties uz bijušo laulāto strīdiem par naudu, abiem izdevies visai taisnīgi sadalīt laiku, kas pavadāms kopā ar atvasi – tikšanās grafiks paredz vienādu daļu laika gan mātei, gan tēvam, bērns dzīvos pie abiem vecākiem. Pāris arīdzan drīkstēs grozīt grafiku gadījumā, ja darbu dēļ radušās neērtības.

Olivjē Martiness ir Berijas trešais vīrs, viņa ir divu bērnu māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!