Foto: Publicitātes foto

Ziņu diktore Arta Skuja, kuru Latvijas skatītāji daudzus gadus varēja vērot darbā televīzijās LNT un vēlāk TV3, atgriežas ekrānos – viņa turpmāk būs viena no vadītājām jaunajam kanāla 360TV raidījumam "Ziņneši". Līdz šim Skuju varēja dzirdēt Latvijas Radio 1.

Jaunais ziņu raidījums sezonu sāks 28. augustā. Skuja pati atzīst, ka ir patīkami satraukta atgriezties televīzijas ekrānā.

Jaunā raidījuma formāts viņu esot uzrunājis uzreiz: "Notikumus rada cilvēki un notikumi ietekmē cilvēkus. Informācijas kļūst arvien vairāk, bet kā aiz tās nepazaudēt cilvēku? To "Ziņnešos" katru darbadienu jautāsim, skaidrosim un centīsimies saglabāt cilvēka skatu un cilvēku stāstus cauri dienas notikumiem. Ticu, ka jaunais raidījums būs vērtīgs papildinājums Latvijas informācijas telpai ar pašmāju saturu. Esmu priecīga, ka varu pievienoties profesionālu žurnālistu komandai, kas kopīgiem spēkiem rada jaunu TV produktu," saka Skuja.

Jau vēstīts, ka jaunā raidījuma komandā ir profesionāli un televīzijas skatītāju iemīļoti satura veidotāji — Dana Albrehta (iepriekš LNT Ziņas), Natālija Valdniece (iepriekš TV3 "900 sekundes"), Miks Dūcis (iepriekš TV3 "Degpunktā"), Skaidrīte Nitiša (iepriekš TV3 "Bez tabu"), Santa Ādamsone (iepriekš ReTV Ziņas), Emīls Višķers (iepriekš ReTV Ziņas), Mārtiņš Dinsbergs (influenceris), Ieva Čakste (iepriekš "LNT Brokastis"), Alberts Dinters (iepriekš TV3 "Bez tabu") un Ramona Zariņa (iepriekš ReTV). Ētera moderatoru pienākumus turpinās pildīt arī harizmātiskie, entuziastiskie un enerģiskie Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!