Foto: DELFI/Publicitātes foto/Kadrs no video
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Marks Feigins pārtrauc populārās 'YouTube' tiešraides ar Arestoviču

Foto: Kadrs no video

Jurists un kādreizējais advokāts Marks Feigins savā "YouTube" kanālā "Feygin Live" kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sešus vakarus nedēļā piedāvāja tiešraides ar nu jau bijušo Ukrainas prezidenta biroja padomnieku Oleksiju Arestoviču par aktuālo frontē un ārpus tās. Nu jau vairāk nekā nedēļu Arestoviča vietā viņš sazinās ar citiem sarunbiedriem. Kā skaidro Feigins, viņš nebija gaidījis, ka izmaiņas viņa kanālā izsauks tādu rezonansi.

Lasīt vairāk

Odiozais Ernests Rieksts ceļā uz savu 'Jaunlatviju' iekuļas nepatikšanās

Foto: Kadrs no video

Ja Latvijā ar vārdiem "realitātes šovs" lielākoties saprot dažāda kalibra īstermiņa slavenību dzīves filmēšanu, tad Jaunzēlandē no realitātes tik tiešām taisa šovu – tur īpaši iecienīts ir dokumentālais realitātes seriāls "Robežas patruļa", un tieši par šī šova varoni negaidīti kļuvis latvietis Ernests Rieksts.

Lasīt vairāk

'900 sekunžu' moderatore Kristīne Stakena laidusi pasaulē dēlu

Foto: Privātais arhīvs

TV seja Kristīne Stakena (pirms laulībām – Komarovska) 12. augustā Rīgas dzemdību namā laidusi pasaulē savu pirmo mazuli – puisēnu, moderatore pavēstījusi "Instagram" platformā. Zēns nosaukts par Leo Stakenu.

Lasīt vairāk

Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele uzsākusi komiķes karjeru

Foto: F64

Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele pievienojusies komiķu apvienībai "Sieviešu stendaps", šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", kas politiķi sastapa pagājušajā nedēļā Avotu ielas svētkos. Tur Viņķele no skatuves "plēsusi" visai drosmīgus jokus.

Lasīt vairāk

Dobeles 1. vidusskolas sniegtā izglītība Didrihsonei dzīvē neesot noderējusi

Foto: Kadrs no video

Populārā influencere un apģērbu veikala saimniece Elīna Didrihsone nāk no Dobeles. Tieši tur viņa absolvējusi vidusskolu, bet skolas gadi nav bijis jaukākais laiks viņas dzīvē, influencere pastāstīja šovā "Slavenības bez filtra". Lai gan skolas kā tādas vajadzību viņa saprot, veikalnieces dzīvē šī izglītība nekādu pienesumu neesot devusi.

Lasīt vairāk

Latvijas basketbola zvaigzne Gunta Baško pošas otrajām kāzām

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Ilggadējā Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja, tagad kluba "TTT Rīga" prezidente Gunta Baško drīzumā kļūs par precētu sievu – ceļojuma laikā šogad augustā viņa tikusi bildināta no sava mīļotā vīrieša Mareka Liepiņa puses.

Lasīt vairāk

Video: Galkins ar dēlu sajūsminās par Teiču dabas rezervātu

Foto: Kadrs no video

Krievu humorists Maksims Galkins, kas ierasti augustā uzturas Latvijā, kopā ar savu dēlu Hariju devies uz Krustpils novada Atašienes pagastu – tur slejas 27 metrus augstais skatu tornis, no kura paveras elpu aizraujošs skats uz Teiču dabas rezervāta plašumiem. Video no notikuma Galkins ievietojis "Instagram" platformā, kur to varēs redzēt viņa vairāk nekā deviņi miljoni sekotāju.

Lasīt vairāk

Mediju ētikas padomes secinājumi par suņa pamešanu TV šova ietvaros

Foto: Publicitātes foto

"Latvijas Mediju ētikas padome" (LMĒP) savā kārtējā sēdē izskatījusi vairākas sūdzības un iesniegumus, kas saistīti ar publiskoto materiālu ētisko pusi, tostarp tā izvērtējusi iesniegumu par "360TV" šova "Ģimene burkā" sižetu, kurā galvenie varoņi pamet savu suni Mailo piesietu pie ķēdes svešā vietā.

Lasīt vairāk

Maksājumu smagmi neiztur Tallinas ielas pesteļotava 'Zeme un likteņi'

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd par 45 tūkstošiem eiro tiek tirgotas telpas, kurās kopš tālā 1995. gada rosās nākotnes pareģes un lāsta diagnostiķes. Uzņēmuma "Zeme un likteņi" saimniece Irina portālam "Delfi" atzīst – ja vasarās vēl kaut kā var savilkt galus, tad ziemās maksājumu smagums spiež nost. Interesanti, ka pašas salona darbinieces neko nezināja par faktu, ka telpas izliktas pārdošanā.

Lasīt vairāk

Pajukušas aktrises Leldes Dreimanes attiecības ar uzņēmēju Ozollapu

Foto: Privātais arhīvs

Influenceres un Dailes teātra aktrises Leldes Dreimanes četrus gadus ilgais mīlasstāsts ar bijušo hokejistu un ēdināšanas uzņēmēju Ēriku Ozollapu ir beidzies – tik ilgi gaidīto kāzu nebūs, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!