Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Zenadaju uz ekrāniem esam iepazinuši kā allaž pozitīvu varoni, kura glābj pasauli, līdzcilvēkus un nebaidās iemīlēties. Taču savā pēdējā intervijā žurnālam "Elle" aktrise atzina, ka gribot iejusties ļauna varoņa lomā, lai lauztu stereotipus par sevi kā aktrisi, kura var būt tikai pozitīvs tēls.

"Es labprāt nospēlētu nelieti," sacīja Zendaja. "Gribu sajust ļaunuma atmosfēru, lai arī kā tas izpaustos. Tam nav obligāti jābūt ļaunam supervaronim, vienkārši gribu izjust tās emocijias, jo visu laiku filmās esmu bijusi pozitīvais tēls."

Tāpat Zendaja atzina, ka viņas vēlmju sarakstā ir režija. "Emmy" balvu ieguvusī aktrise intervijā atklāja, ka ļoti vēlētos pievērsties arī režisores darbam, taču sākumā būtu jāpārvar bailes. "Pirmais solis, lai kaut ko uzsāktu individuāli, nav viegls, tāpēc, cerams, es spēšu pārvarēt šīs bailes." Šobrīd Zendaja pierādījusi, ka ir talantīga aktrise un veiksmīga producente, tāpēc viņas plāni par režisores karjeru kino industriju nepārsteidza.

"Elle" intervija ar Zendaju notika neilgi pirms Ekrāna aktieru ģildes – Amerikas televīzijas un radio mākslinieku federācijas (SAG-AFTRA) streika. Tajā brīdī Zendaja gatavojās divām grandiozām pirmizrādēm.

Filmas "Challengers" pirmizrādei bija jāatklāj Venēcijas kinofestivāls, kas notiks septembrī, taču streika dēļ filmas pirmizrāde ir pārcelta uz 2024. gadu. Arī filmas "Kāpa: Otrā daļa" pirmizrāde ir pārcelta uz 2024. gada pavasari. Tā bija otra nozīmīgāka filma, kur šogad piedalījās slavenā aktrise, raksta "Variety".

Abas pirmizrādes gaida ne vien Zendaja un filmu veidotāji, bet arī kino mīļi no visas pasaules, kuri ar interesi sekoja ziņām no filmēšanas laukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!