Foto: LETA/Privātais arhīvs

Artūrs Šilovs un Vendija Šilova vairs nav vīrs un sieva – viņu laulība šķirta dažus mēnešus pēc tam, kad hokejists kopā ar izlasi izcīnīja bronzas godalgu pasaules čempionātā, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Ne viens vien hokeja fans pamanīja, ka pēc bronzas iegūšanas Šilovs – atšķirībā no komandas biedriem – publiski nekur neparādījās kopā ar sievu Vendiju, ar kuru draudzējās kopš skolas sola. Jau toreiz uzvirmoja runas, ka mīlasstāsts varētu nebūt tik salds kā Vendija presei stāstīja. Šilovs toreiz savu privāto dzīvi nekomentēja, savukārt viņa sieva portālam "Delfi" atzina: laulībā ir problēmas, taču tā nav šķirta.

Nu tas noticis. Kā jauniete atklāj "Privātajai Dzīvei", abi izšķīrušies un tagad viņa ar bijušo vīru vairs nekomunicē. "Mums katram dzīvē ir savi plāni," pastāstījusi viņa. Tagad Vendija ir brīvas sievietes statusā: "Esmu pateicīga savam bijušajam vīram par to, ko viņš man devis. Esmu pāršķīrusi jaunu dzīves lappusi," komentē viņa. Laulības laikā abi iegādājās zirgu vārdā Bella – tas palikšot abu bijušo lauleņu aprūpē.

Šilovi salaulājās, būdami 18 gadus veci. Tagad vārtsargam ir 22. Abi iemīlējās, mācoties Ziemeļvalstu ģimnāzijā.

Pilns raksts lasāms 5. septembra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!