Foto: Publicitātes foto

Nauris Puntulis, Renārs Zeltiņš, Kaspars Daugaviņš un citi sabiedrībā atpazīstami cilvēki kopā ar grupu "Citi zēni" radījuši jaunu skaņdarbu "Cits līmenis", lai vēlētu veiksmi Latvijas Basketbola izlasei pirms izšķirošās ceturtdaļfināla spēles FIBA Pasaules kausā.

"Šis gads ir pārpildīts nacionālā lepnuma brīžiem kā sportā, tā arī kultūrā. Latvijas Basketbola izlase šogad mums uzdāvinājusi iespēju sanākt kopā un sajusties vienotiem, tādēļ vēlējāmies parādīt, ka sestais laukuma spēlētājs viņus atbalsta ne tikai arēnā, bet arī mājās," tā kopīgo veikumu komentē grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons.

Dziesmas videoklipā piedalās vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki. "Lai gan ideja par kopīgu sveicienu izlases puišiem tapa tikai sestdienas vakarā, tomēr realizēt šo mērķi bija diezgan viegli. Visi uzrunātie cilvēki bija ļoti atsaucīgi, jo nav nekas, kas šobrīd mūs vienotu vairāk kā basketbols," videoklipa tapšanu apraksta grupas solists Dagnis Roziņš. Šis ir trešais singls no grupas "Citi zēni" gaidāmā otrā studijas albuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!