Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma publiskojis juteklisku kadru, ar ko sveic savu sievu laulības trešajā gadadienā. 2020. gada 6. septembrī viņš mija gredzenus ar krievu dziedātāju Annu Sedokovu. Lai gan abu attiecībās gājis kā pa kalniem, Timma atzīst: tieši Anna joprojām spēj viņu padarīt par laimīgāko cilvēku pasaulē.

Publiskojot attēlu, kas tapis okeāna krastā, 31 gadu vecais sportists raksta: "Tas, ka tu esi man blakus, padara mani par vislaimīgāko un pateicīgāko cilvēku pasaulē. Jā, dažkārt esmu greizisirdīgs uz tevi – galu galā esmu apprecējis skaistāko un izcilāko sievieti pasaulē! Daudz laimes jubilejā, mana mīla," – tā Timma.

40 gadus vecā Sedokova gan nav publiskojusi kādu bildīti saistībā ar kāzu gadadienu, taču komentēja vīra publiskoto vēstījumu: "Sveicu supervaroņa dienā! Visu pārējo pateikšu privāti."

Trīs gadu laulības laikā pāris izgājis cauri arī attiecību sarežģījumiem, un par notiekošo nereti tikuši informēts arī mīlnieku kuplais sekotāju pulks. Vairākas reizes laulātie risinājuši savas attiecības publiski, taču drāmas allaž beigušās samiernieciski.

Timma savu mīļoto bildināja 2020. gada jūlijā uz jahtas Maiami, kur abi devās tūdaļ pēc robežu atvēršanas koronavīrusa pandēmijas apstākļos. 6. septembrī tika dzertas kāzas Maskavā. Vēlāk Krievijas šovbiznesa kanālam "MuzTV" dziedātāja sniedza īsu interviju, kurā paskaidro apstākļus, kāpēc abi nolēmuši salaulāties juridiski.

Izrādās, lēmums pieņemts lielākoties tālab, lai "dokumenti būtu kārtībā" un Anna varētu mierīgi ceļot līdzi vīram, piemēram, uz Rīgu. Sieviete pārgāja vīra uzvārdā.

Jau vēstīts, ka basketbolists Timma iepriekš bija precējies ar pašmāju skaistuli Sanu Timmu, abiem piedzima dēls Kristians. Taču, Timmam sākot dzīvi Maskavā, viņš iepazinās un iemīlējās ukraiņu izcelsmes krievu dziedātājā Sedokovā, un Timmu laulība ar skandāliem un sāpēm pamestajai sievai pajuka.

Timmam laulības ar Sedokovu ir otrās dzīvē, savukārt dziedātājai – trešās. Abi jau vairākus gadus pastāvīgi dzīvo ASV.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!