Foto: AFP/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs
29 gadus vecā Nūra Alfalaha, kura šā gada jūnijā laida pasaulē gangsterfilmu zvaigznes Ala Pačino bērnu, tiesā iesniegusi prasību par aizbildniecību pār bērnu, kas pavērtu ceļu uzturlīdzekļu saņemšanai no aktiera, ziņo "The Blast".

Šāds solis no Nūras Alfalahas puses nozīmē, ka viņas un Ala Pačino romantiskais stāsts ir beidzies trīs mēnešus pēc abu kopīgā dēla Romana nākšanas pasaulē.

29 gadus vecā sieviete, kura iepriekš bija zināma kā Mika Džegera un Klinta Īstvuda draudzene, vērsusies Losandželosas tiesā ar prasību, lai tiek noteikta pilna fiziskā aizbildniecība pār mazuli un maksājumi no tēva puses. Konkrēts uzturlīdzekļu apmērs dokumentos nav norādīts.

Viņa vēlas, lai 83 gadus vecais bērna tēvs savu atvasi var "apmeklēt". Tēvam būtu tiesības piedalīties jautājumos, kas saistīti ar dēla izglītību, veselības aprūpi. Iesniegumā pievienots dokuments, kas no abu vecāku puses ticis parakstīts nedēļu pēc bērna piedzimšanas, tas saucas "brīvprātīgā vecāku deklarācija" un tajā tika atzīta Pačino bērna paternitāte.

Alfalaha un Pačino romāns sākās 2022. gada aprīlī. Pāris ilgāku laiku neafišēja, ka Nūra ir mazuļa gaidībās. Pačino ir kopumā četru bērnu tēvs, tos laidušas pasaulē trīs dažādas sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!