Foto: Publicitātes foto

Pašmāju slavenība, apģērbu veikala "Butterfly" seja Elīna Didrihsone šosezon startē šovā "Slavenības bez filtra", ļaujot TV vērotājiem iedziļināties viņas dzīvē detalizēti. Šova jaunākajā sērijā viņa pastāstījusi par savu pieredzi ar estētisko ķirurģiju. Didrihsonei šajā ziņā ir tuvāki un tālāki plāni.

Tā kā 26 gadus vecā influencere citu vidū izceļas ar sevišķi efektīgu ārieni, dāmas sekotājiem nereti rodas jautājumi, ko tad viņa darījusi, lai panāktu šādu izskatu. Viņa pati noraida runas, ka būtu ļāvusies kādām sevišķi ekstrēmām procedūrām, proti, Didrihsonei bijušas tikai divas plastiskās operācijas.

"Tas, ka es izskatos iespaidīgi, nenozīmē, ka ar sevi esmu veikusi daudz procedūru. Man ir bijušas divas plastiskās operācijas, un tās abas bijušas krūtīm," atklāta ir veikalniece.

Elīna atzīst, ka sākotnēji nebija apmierināta ar savu krūšu izmēru, tāpēc to mainījusi. Didrihsone noraida publikas pieņēmumus, ka viņa būtu izņēmusi ribas labāka efekta gūšanai vai arī likusi dibena implantus – pret tik kardinālām operācijām viņai būtu iebildumi.

Tomēr arī savas palielinātās krūtis sieviete vēlētos "uzlabot", proti, Didrihsonei patiktu, ja sievišķie apaļumi būtu maķenīt lielāki.

"Es vēl pagaidām nevaru izlemt: darīt to pirms otrā bērniņa vai pēc otrā, varbūt pēc trešā. Es gribētu mazliet lielāku krūšu izmēru," vaļsirdīgi klāsta viņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!