Foto: Privātais arhīvs

Saistībā ar otrdien Rīgas centrā notikušo konfliktu starp reperi Gati Irbi (Gacho) un dzejnieku Juriju Zavorotniju ceturtdien publicējām mūziķa versiju par to. Gacho apgalvoja, ka viņu no pacietības izveda garāmgājēja izteikti rupjie viņa virzienā veltītie vārdi, tāpēc viņš kļuvis agresīvs. Pats Jurijs sarunā ar "Delfi" izklāsta savas atmiņas par konfliktu un pirmām kārtām noliedz, ka būtu nosaucis Gacho par "pidaru".

Ceturtdien reperis Gacho sarunā ar "Delfi" pauda, ka "dzejnieks visu ir sadzejojis", proti, kautiņš uz ielas izcēlies nevis tāpēc, ka garāmgājējs viņam aizrādījis par pārāk skaļu motociklu, bet gan tāpēc, ka svešinieks viņam rādījis vidējo pirkstu, saucis par "pidaru" un vairākkārt krieviski lamājis. Gacho pieļāva, ka garāmgājējs bijis alkohola reibumā.

"Nē, es biju skaidrā, un to var viegli pārbaudīt – traumpunktā, kurā biju, tajā pašā dienā paņēma analīzes," "Delfi" saka Jurijs, uzrādot arī izrakstu no slimnīcas. Par visām ekspertīzēm un pakalpojumiem Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca dzejniekam izrakstījusi rēķinu 272 eiro apmērā. "Es nekad uz tādiem tēriņiem "neparakstītos", ja vien nebūtu cieši pārliecināts par to, ka oponentam nav taisnība," par Gacho sniegto versiju saka viņš un stāsta par piedzīvoto.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!