Foto: LETA/Publicitātes foto/Kadrs no video
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs izšķīries no sievas

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Artūrs Šilovs un Vendija Šilova vairs nav vīrs un sieva – viņu laulība šķirta dažus mēnešus pēc tam, kad hokejists kopā ar izlasi izcīnīja bronzas godalgu pasaules čempionātā, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Pēc Rīgas koncerta Maksam Koržam būs pagrūti atgriezties Baltkrievijā

Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas nogalē Daugavas stadionā pulcējās vairāki desmiti tūkstoši, lai klausītos Baltkrievijas pirmā līmeņa zvaigznes Maksa Korža koncertu, kas iepriekš ticis divreiz pārcelts. Koncerta laikā Koržs nāca klajā ar tādiem paziņojumiem, kas noteikti tikuši pamanīti arī viņa dzimtenē, kur valda diktatora Lukašenko režīms. Kijivā bāzētais baltkrievu medijs "Zerkalo" raksta, ka māksliniekam varētu būt apgrūtināta atgriešanās mājās.

Lasīt vairāk

Otro reizi dzīvē apprecējusies aktrise Esmeralda Ermale

Foto: F64

Bijusī Dailes teātra aktrise Esmeralda Ermale 66 gadu vecumā otro reizi dzīvē iestūrējusi laulības ostā, šonedēļ ziņo žurnāls "Privātā Dzīve". Par aktrises vīru kļuvis kādreizējais Saeimas un Eiroparlamenta deputāts, tagad uzņēmējs Aldis Kušķis.

Lasīt vairāk

Reperi Gacho tur aizdomās par fizisku uzbrukumu garāmgājējam

Foto: Kadrs no video

5. septembrī vietnē "Instagram" parādījās video, kurā redzams, kā kāds vīrietis nokāpj no motocikla un pēc verbālas ķildas metas kautiņā ar garāmgājēju, kurš viņam aizrādījis par pārāk liela trokšņa radīšanu. Notikušā aculiecinieki motociklistā saskatījuši hiphopa mākslinieku Gati Irbi jeb Gacho/Mesa. Video redzamā motocikla numurs sakrīt ar Irbes soctīklos publiskotā spēkrata numuru.

Lasīt vairāk

'Viņš mani krieviski lamāja, sauca par p*daru' – Gacho versija par kautiņu

Foto: F64

Ceturtdien portāls "Delfi" vēstīja par konfliktu 5. septembrī Kr. Valdemāra ielā, kurā reperis Gatis Irbe (Gacho) tika nofilmēts, fiziski uzbrūkot kādam garāmgājējam. Par notikušo pirmais runāja cietušais dzejnieks Jurijs Zavorotnijs. Kā sarunā ar "Delfi" saka Gacho, Zavorotnijs savā stāstā nav bijis līdz galam godīgs notikušā izklāstā, savukārt viņa sievas uzņemtajā video fiksēta tikai daļa no notikuma – ne tas, ar ko tad viss sācies.

Lasīt vairāk

No Gacho rokas cietušais dzejnieks konfliktu rekonstruē citādāk. Jurija versija

Foto: Privātais arhīvs

Saistībā ar otrdien Rīgas centrā notikušo konfliktu starp reperi Gati Irbi (Gacho) un dzejnieku Juriju Zavorotniju ceturtdien publicējām mūziķa versiju par to. Gacho apgalvoja, ka viņu no pacietības izveda garāmgājēja izteikti rupjie viņa virzienā veltītie vārdi, tāpēc viņš kļuvis agresīvs. Pats Jurijs sarunā ar "Delfi" izklāsta savas atmiņas par konfliktu un pirmām kārtām noliedz, ka būtu nosaucis Gacho par "pidaru".

Lasīt vairāk

Mūzikas festivāls Nevadā izvēršas ellē – sliktāk vairs nevar būt

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Tūkstošiem festivāla "Burning man" apmeklētāji šobrīd faktiski iestrēguši Nevadas tuksnesī – vienas dienas laikā tur nolijusi divu līdz trīs mēnešu norma, bet izkļūšana no festivāla teritorijas ir apgrūtināta izskalotas zemes dēļ, vēsta CNN.

Lasīt vairāk

'Esmu ar vienu kāju kapā' – Lindai Evandželistai divreiz atklāts vēzis

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Es zinu, ka ar vienu kāju esmu kapā. Bet noskaņojums ir svētku," saka leģendārā deviņdesmito gadu supermodele Linda Evandželista, kura sniegusi sev neraksturīgi atklātu interviju medijam "The Wall Street Journal". Viņa pirmo reizi atklāj, ka pēdējos piecus gadus cīnās ar krūts vēzi. Tas modelei diagnosticēts divreiz – otro reizi pat pēc abu krūšu noņemšanas.

Lasīt vairāk

Krievu aktieris Paņins Tallinā aizturēts par ālēšanos dzērumā

Foto: Kadrs no video

Aktieris Aleksejs Paņins, kurš savā dzimtenē iekļauts ārvalstu aģentu sarakstā un pastāvīgi dzīvo Spānijā, augusta izskaņā ieradies Igaunijā. Paviesojies robežpilsētā Narvā, mākslinieks izklaides meklēja galvaspilsētā Tallinā, taču tur viņa ceļojums aprāvās atskurbtuvē. Paņins Igaunijā aizturēts par ālēšanos dzērumā, meklējot alkoholu.

Lasīt vairāk

Iepazīsties! 12 slavu alkstoši čaklīši, kas šogad startē 'Lauku sētā'

Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 8. septembrī, ētera ceļu sāk šova "Lauku sēta" jaunā sezona. Raidījums filmēts tēva un meitas saimniecībā Vecpiebalgā, un šovā piedalās 12 cilvēki no dažādām Latvijas malām. Iepazīstinām ar katru!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!