Foto: AFP/AP/Scanpix/LETA/Kadrs no video
Argentīniešu futobola zvaigzne Lionels Mesi, kurš šovasar pievienojās Maiami "Inter" klubam, nule iegādājies glaunu īpašumu ekskluzīvā rajonā Floridā. Lai ga nams nebija pieejams publiskā pārdošanā, sportists to nopirka šomēnes, raksta "Miami Herald". Darījuma cena – 10,75 miljoni ASV dolāru jeb apmēram 10 miljoni eiro.

Saskaņā ar mediju rīcībā nonākušajiem dokumentiem, ļoti modernā divstāvu māja Fortloderdeilas krastmalā 36 gadus vecā futbolista īpašumā nonāca šā gada 1. septembrī.

975 kvadrātmetru lielais īpašums tagad priecēs Mesi ģimeni Floridas dienvidaustrumos. Lai gan nams celts 1988. gadā, tā ir ultramoderna villa vienģimeņu māju kompleksā pašā ielas galā. Namā ir desmit guļamistabas, deviņas vannasistabas un, protams, skaists baseins.

Kā raksta "Miami Herald", Mesi ar sievu Antonellu vairākus mēnešus meklēja dzīvesvietu Floridā, sākotnēji uzlūkojot slaveno Palmbīčas rajonu. Darījumā iesaistītie nekustamā īpašuma mākleri atteikušies komentēt Mesi pirkumu Fortloderdeilā.

Mesi saimes jaunais nams atrodas īsa brauciena attālumā no tirdzniecības ielām un restorāniem, tuvu ir arī stadions, kur Maiami "Inter" aizvada savas mājas spēles.

Lionelam Mesi pieder arī dzīvoklis pašā Maiami pilsētā, taču nu būs arī ģimenes nams. Mesi ar savu sievu Antonellu ir pazīstams kopš piecu gadu vecuma, abiem ir trīs dēli. Mesi ir triju valstu pilsonība – Argentīnas, Itālijas un Spānijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!