Foto: AFP/Scanpix/LETA
Izjukusi puišu grupas "Jonas Brothers" mūziķa Džo Džonasa un britu aktrises Sofijas Tērneres laulība – vīrs 5. septembrī vērsies tiesā ar prasību šķirt abu savienību, kas ilga četrus gadus. Tā kā ap šo lietu ir daudz spekulāciju, dziedātājs koncertā Losandželosā paziņoja: "Neticiet nekam, kas nenāk no šīm lūpām," raksta "The Independent".

Runas par šovbiznesa pāra laulības krahu uzvirmoja pēc tam, kad dziedātājs Džonass publiski tika redzēts, nevalkākot laulības gredzenu. Atbildot uz šīm runām, 27 gadus vecā "Troņu spēles" aktrise sociālajos tīklos uzkrītoši demonstrēja vīra laulības riņķi, taču runas par šķiršanos vēlāk apstiprinājās.

Saskaņā ar tabloīdu rīcībā nonākušajiem dokumentiem, vīrs tiesā iesniedzis prasību šķirt laulību, pieteikumā norādīts, ka "laulība starp abām pusēm ir neatgriezeniski izirusi".

Lai gan varētu šķist, ka Džonass pamet Tērneri, pāris savā paziņojumā uzsvēra, ka lēmums šķirties pēc četriem "brīnišķīgiem" gadiem bijis abpusējs un draudzīgs. Tieši tāpēc mūziķis lūdzus savus fanus neticēt tabloīdu publicētām baumām par problēmām viņu laulībā, piesaucot daudzus spekulatīvus stāstus. "Neticiet nekam, kas nenāk no šīm lūpām," uzsvēra 34 gadus vecais Džonass.

Džonass bildināja Tērneri 2017. gadā pēc gadu ilgušas draudzēšanās. 2019. gadā viņi Lasvegasā apprecējās. Vēl pēc gada pasaulē nāca abu pirmā meita Vila. Otrā meita piedzima pērn.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!