Foto: Vida Press
Izcilā angļu dziedātāja Adele 35 gadu vecumā, iespējams, izgājusi pie vīra, raksta medijs "Page Six". Spekulācijas par šo tēmu devusi pati māksliniece, proti, koncertā Lasvegasā viņa aprunājusies ar kādu fanu, sarunā atklājot, ka "mans vīrs ir šeit".

Adele sestdienas vakarā kāpa uz skatuves pilnībā izpārdotā koncertā Lasvegasā un uzstājoties it kā starp citu savu draugu Riču Polu nosauca par vīru. Video no šī momenta ātri izplatījās sociālajos tīklos, sagādājot pārsteigumu viņas faniem.

"Tu nevaru mani precēt. Esmu uzticīga, dārgais, un mans vīrs šovakar ir šeit," viņa teikusi kādam kaismīgam fanam publikā, "tu esi traks, liec mani mierā," paturpinājusi viņa.

Tieši acīgie fani pirmie pamanīja, ka Adele lietojusi vārdu 'vīrs'. Tas liek domāt, ka dziedātāja slepeni salaulājusies ar savu draugu, ar kuru kopā ir divus gadus. Pati māksliniece nav sniegusi komentārus par savu pašreizējo ģimenes stāvokli.

Adele un basketbola aģents Ričs Pols ir pāris kopš 2021. gada. Pērnā gada februārī viņas pirkstā iemirdzējās saderināšanās gredzens. Māksliniece ierasti nav atklāta par savu privāto dzīvi, taču 2021. gada rudenī viņa "Instagram" vietnē publicēja pirmo kopīgo attēlu. Kopš tā laika pāris kopā apmeklē gan NBA spēles, gan dažādus prestižus mūzikas pasākumus.

41 gadu vecais Ričs Pols ir sporta aģents, viņa klientu lokā ir arī Lebrons Džeimss.

2021. gadā māksliniece juridiski šķīra laulību ar sava dēla tēvu Saimonu Koneki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!