Foto: F64/LETA
Pirms pusotra gada izdevums "Privātā Dzīve" vēstīja, ka pēc sešu gadu laulības izjukusi gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas un sporta funkcionāra Kārļa Venta savienība. Nu lietas mainījušās – pāris atkal ir kopā, šonedēļ ziņo žurnāls "Kas Jauns'.

Lai gan pāris neatklāj savu attiecību pašreizējo oficiālo statusu, Avotiņa izdevumam "Kas Jauns" apstiprinājusi, ka ģimene atkal ir kopā. "Viss ir kārtībā! Caur dažādām grūtībām viens otru esam novērtējuši," izteikusies viņa, piebilstot, ka dzīve nav vienkārša un pie attiecībām abiem ir jāstrādā.

Ar bijušo hokeja skolas "Rīga" direktoru Kārli Ventu gleznotāja iepazinās mājas ballītē pirms septiņiem gadiem, māksliniece acumirklī Vetā iemīlējusies, un drīz arī viņš ļāvies jūtām. Kā atzīmē izdevums, Avotiņa un Vents allaž ļoti cieņpilni viens par otru runājuši.

Pāra laulībā pasaulē nāca meitiņa Lizelote Anna.

Pērn janvārī Avotiņa neslēpa, ka laulībā ir problēmas. Toreiz žurnālam "Privātā Dzīve" viņa atzina, ka lēmums šķirties prasījis lielu drosmi un saņemšanos, jo laulību brīdī abi ļoti ticējuši viens otram. Avotiņas ģimenē, mākslinieku dinastijā, šķiršanās nav norma, tāpēc lēmums bijis grūts, taču abpusējs.

Nu abi atkal sagājuši kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!