Foto: Privātais arhīvs

Skatuves māksliniece un uzņēmēja Anna Sedokova – dzimusi un augusi Kijivā, bet slavu guvusi kā Krievijas dziedātāja – atgriezusies Maskavā, raksta Ukrainas portāls "РБК-Україна". Publikācijā vēstīts, ka Sedokova kopā ar dēlu Maskavā saskaras ar grūtībām. Iepriekš māksliniece dzīvoja ASV kopā ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

Anna Sedokova paziņojusi par atgriešanos Krievijas Federācijā, ziņo portāls. Vienlaikus viņa vaimanā par grūtībām tur – nav dzīvokļa, nav mašīnas, nav skolas un nav arī auklītes mazajam Hektoram.

Dziedātāja sociālajā tīklā "Instagram" publicējusi foto, kurā redzama Maskavā kādā viesnīcā, apmetusies uz grīdas. Sedokova vēsta: "Mums vēl nav ne dzīvokļa, ne automašīnas, ne auklītes, ne skolas. Bet mēs esam paši sev, tātad visu nepieciešamo sev atradīsim".

Dziedātāja arī piebilda, ka viņai ir "lieliskas smadzenes" un profesija, kas ļaus tikt galā ar visām dzīves grūtībām.

"РБК-Україна" norāda, ka, lai komfortabli dzīvotu Amerikā, Sedokova pārdevusi savu Maskavas dzīvokli, ko bija ņēmusi kredītā. "Kā redzam, Amerikā Annai dzīve neizdevās, tāpēc viņa lēmusi atgriezties agresorvalstī, kur, kā uzskata kādreizējā ukrainiete, viņa varēs sākt jaunu dzīvi," teikts publikācijā.

Nedēļas nogalē Sedokova publicēja video no kāda koncerta. "Paldies, ka dziedat līdzi katram vārdam, paldies par aplausiem un smaidiem. Es oficiāli un garīgi esmu gatava lielajai turnejai, lai atzīmētu 20 gadus uz skatuves," viņa pauda.

Jāpiebilst, ka Ukrainā Sedokova jau sen kritusi nežēlastībā saistībā ar faktu, ka viņa nekad nav nosodījusi Krievijas iebrukumu un par karu klusē joprojām.

Sedokova ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu apprecējās Maskavā 2020. gada septembrī. Sportists ar juteklisku foto nesen atzīmēja kāzu trešo gadadienu. Trīs gadu laulības laikā pāris izgājis cauri arī attiecību sarežģījumiem, un par notiekošo nereti tikuši informēts arī mīlnieku kuplais sekotāju pulks. Vairākas reizes laulātie risinājuši savas attiecības publiski, taču drāmas allaž beigušās samiernieciski. Arī patlaban, kad Timma uzturas Maiami, bet Sedokova Krievijā, abi nav pārtraukuši sekot viens otra gaitām internetā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!