Foto: Privātais arhīvs

Slavenais Krievijas šovbiznesa pāris Alla Pugačova un Maksims Galkins 18. septembrī ģimenes lokā atzīmēja savu lolojumu – dvīnīšu Harija un Liza – desmito dzimšanas dienu. Svinības notika Telavivā, Izraēlā; ģimene noslēgusi savu uzturēšanos villā Jūrmalā un no Latvijas aizbraukuši.

"10 gadu" – tik lakoniski komentāri rotā Pugačovas un Galkina ģimenes portretus par godu bērnu jubilejai. Mīļbildītes internetā publicējis lepnais tētis. Savukārt svinības notikušas šaurā ģimenes lokā, tuviniekiem angliski dziedot "Happy Birthday" un gaviļniekiem nopūšot svecītes tortē. Video apskatāms šeit.

Abas atvases nāca pasaulē 2013. gada 18. septembrī ar surogātmātes palīdzību. Mazie piedzima divus gadus pēc Pugačovas un Galkina kāzām.

Gan meita, gan dēls mantojuši savu vecāku artistisko būtību – mazajā Lizā jau tagad redzama skatuves cilvēkiem raksturīgā atraktivitāte, savukārt Harijs var lepoties ar dzīvespriecīgu iedabu un labi attīstītu humora izjūtu.

Šogad augustā ģimene uzturējās villā "Marta" Jūrmalā. Augustam beidzoties, Pugačova un Galkins pārcēlušies atpakaļ uz Izraēlu, kur devās drīz pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Pāris asi nosodījis Kremļa realizēto politiku; Galkins savā dzimtenē atzīts par ārvalstu aģentu. Solidarizējoties ar dzīvesbiedru, šādu pašu statusu "pieprasīja" arī krievu estrādes primadonna Pugačova, taču pagaidām viņai tas nav piešķirts. Abi mākslinieki savā dzimtenē krituši Kremļa kontrolēto mediju nežēlastībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!