Foto: Publicitātes foto

Influencere Ieva Florence-Vīksne kopā ar savu vīru Oskaru un dēlēnu Leonardu izveidojusi sešu sēriju ciklu par ceļošanu kopā. Raidījums jau guvis vislabāko ētera laiku, proti, Latvijas Televīzijā īsi pirms "Panorāmas". Kā portālam "Delfi" saka pati autore, viņas mērķis ir iedvesmot citus vecākus nebaidīties ceļot kopā ar pavisam maziem bērniem.

Jaunajam raidījumam dots nosaukums "Uz sapni ar mazo" un tas vēstīs par Vīksnu ģimenes ceļojumu uz sešām dažādām valstīm – Portugāli, Somiju, Itāliju, Austriju, Spāniju un Islandi. Būtiskākais – mazulis ir ceļojuma biedrs.

"Uz sapni ar mazo" ir raidījums par to kā ir piepildīt sapņus, kopā ar bērnu ceļojot. Kādas ir grūtības, pienākumi un ieguvumi, apskatot dažādu valstu kultūru, vēsturi, veicot izpēti, dodoties uz konkrētiem mērķiem, redzot pasauli ar bērna acīm, piedzīvojot dzīvi kopā kā ģimene," saka Florence-Vīksne.

Raidījuma mērķis ir uzrunāt ģimenes, topošos un esošos vecākus būt drosmīgiem un nepakļauties priekšstatam, ka, izveidojot ģimeni, ir jāatsakās no savu sapņu un mērķu īstenošanas.

"Pastāv priekšstats, ka ceļot ar atvasēm ir sūri grūts darbs, nebaudāma atpūta, kam pēc tam vajadzīga vēl viena atpūta. Šis priekštats varētu tikt apstrīdēts. Mēs ticam, ka ceļojumā kopā ar bērnu nav viss jāpakārto tikai viņam – bērnu var iesaistīt visos galvu reibinošajos piedzīvojumos," uzskata ģimenes tēvs Oskars.

Pirmā šova sērija startēs LTV 5. oktobrī pl.19.30; "Uz sapni ar mazo" varēs vērot arī "YouTube" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!