Foto: LETA
Par dziedošo policistu dēvētais Valsts policijas Ogres iecirkņa inspektors Nikolajs Puzikovs devies uz televīziju, lai diskrēti vēstītu par jaunu statusu savā dzīvē – pēc ilgiem un dažbrīd izmisīgiem meklējumiem viņš nu beidzot ir kopā ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi. Būtiski, ka Puzikovam izdevies atrast nesmēķējošu meiteni, - tas viņam ir ļoti būtiski.

Kā TV šovā "Pasaki to skaļi" skaidro dziedātājs, pretējais dzimums allaž bijis viņa dzīves ass centrā. Puzikovs pirmo reizi iemīlējies jau bērnudārzā, un visu turpmāko dzīvi mīlestības sfēra viņam bijusi ļoti svarīga.

Vairāku gadu garumā pašmāju dzīvesstila prese vēstīja, ka puisim nu nekādi neizdodas atrast to savu īsto, vienīgo. Taču tagad viņš atklāj, ka vairs nav vientulītis. "Es varu šobrīd pačukstēt, ka es satiekos ar kādu. Šo enerģiju var tikai sajust. Viņa ir cilvēks, kam patīk bērni un dzīvnieki. Es skatos uz sievieti kā uz perspektīvi, uz nākotni. Un galvenais, ka viņa nesmēķē, ko es visās intervijās esmu uzsvēris," savus principus atklāj policists.

Puzikovs gan nav noskaņots uz lielāku atklātību un kopumā uzskata, ka attiecības vispār nevajadzētu publiski nevienam rādīt: "Man pieredze rāda, ka ir ļaunas acis, kas tev nenovēl visu to labāko. Es cenšos savas attiecības publiski nevienam nerādīt," skaidro viņš un piebilst, ka vispār attiecībā uz dāmām ir ļoti izvēlīgs.

Ja privātā dzīve Puzikovam sākusi nokārtoties, tad profesionālajā dzīvē viņam neklājas pārāk viegli. Joprojām turpinās tiesvedība, kurā Puzikovs apsūdzēts par policijas informācijas nodošanu savam skatuves kolēģim.

Puzikovs apsūdzēts pēc Krimināllikuma 329.panta, proti par tādu neizpaužamu ziņu, kas nav konfidenciāla, slepena vai sevišķi slepena informācija, izpaušanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona, kura bijusi brīdināta par ziņu neizpaušanu vai kura saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu.

Par šādu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu. "Delfi" iepriekš jau rakstīja, ka Puzikovam draud naudassods līdz 12 400 eiro.

Kārtējā tiesas sēde bija paredzēta šodien, 25. septembrī, taču, kā noskaidroja "Delfi", tā nenotika, jo apsūdzētais saslimis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!