Foto: Vida Press

Dua Lipa nomainījusi skatuvi pret filmēšanas laukumu, ziņo izdevums "People". Turklāt topošā asa sižeta filma "Argylle" Dua Lipai ir nozīmīgs pagrieziena punkts – viņa ieguvusi pirmo nozīmīgo kino lomu, kas sniedz jaunas iespējas arī turpmākajā karjerā.

28. septembrī iznākušajā filmas "Argylle" treilerī pasaulslavenā dziedāja žilbināja kopā ar aktieri Henriju Kavilu. Ģērbusies zelta spīguļiem klātā kleitā un ar blondu parūku galvā, Dua Lipa pavedina Kavilu, kurš filmā spēlē spiegu.

Koķetā balsī blondā pavedinātāja uzrunā eleganto spiegu: "Es ceru, ka tu dejo tikpat labi, cik ģērbies." Un iekams satvert Dua Lipas roku, Kavils atbild, ka ir tikai viena iespēja to uzzināt. Tālāk risinās virkne notikumu, kas skatīju ierauj nežēlīgajā spiegu pasaulē.

Filmas pamatā ir stāsts par spiegu romānu autori, kura ikdienu pavada pie datora, rakstot savu nākamo bestselleru. Taču, kad viņas izdomātie sižeti sāk sakrist ar reāliem notikumiem, rakstnieces mierīgajai dzīvei pienāk gals. Viņa kopā ar kaķi un reālu spiegu, ko atveido Sems Rokvels, dodas cīņā ar veselu spiegu sindikātu. Īpaši aizraujošu filmu padara reālu notikumu saplūšana ar izdomāto rakstnieces pasauli, kas skatītājam nemitīgi jauc prātu.

Jaunā "Apple Original" trillera režisors ir Metjū Vons. Filmā līdz ar Dua Lipu un Henriju Kavilu piedalās arī Sems Rokvels, Sofija Boutella, Robs Delanijs un Braisa Dalasa Hauarda, kurai tā arī ir nozīmīga loma pēc ilgāka pārtraukuma. Savukārt "The Hollywood Reporter" vēsta, ka iespējams Dua Lipa iedziedās arī filmas tituldziesmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!