Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ir pagājuši vairāk nekā divi gadi, kopš Andželīna Džolija pēdējoreiz parādījusies uz lielā ekrāna, atveidojot Tenas lomu "Marvel Studio" filmā "Mūžīgie" ("Eternals"). Kā vēsta portāls "Movie Web", aktrise ārpus uzmanības centra vēlas palikt personīgu iemesla dēļ.

Lai gan pati pirmā loma aktrisei bija sešu gadu vecumā komēdijā "Lookin' to Get Out", viņas zvaigžņu stundas sākās līdz ar piedalīšanos filmā "Kiborgs 2" ("Cyborg 2"). Kopš tā brīža Džolija filmējusies neskaitāmos kinodarbos dažāda veida žanros.

Tomēr pēc oficiālas pievienošanās "Marvel" filmu pasaulei, viņa nav piedalījusies nevienā projektā, un vienīgais nākamais apstiprinātais iestudējums kā aktrisei ir balss loma franšīzē "Kung Fu Panda 4", kurā viņa piedalījusies jau kopš paša sākuma. Lai gan ir pagājuši divi gadi, kopš aktrise nav redzama uz lielā ekrāna, viņa jau vairākus gadus nefilmējas tik daudz filmās, kā to darīja agrāk.

Intervijā žurnālam "Vogue" Džolija atklāja iemeslu, kādēļ aktiermākslu nolēmusi palikt malā. "Pašlaik domāju, vai es nezinu, kāds ir mans stils, jo es 48 gadu vecumā aizvien cenšos saprast, kas es esmu. Pašlaik laikam esmu pārejas posmā. Jūtos mazliet nomākta. Es nejūtos kā es pati jau pēdējos desmit gadus. Es ceru mainīt daudzus aspektus savā dzīvē."

Neskatoties uz to, ka Džolija ir nolēmusi pārtraukt darbu kameru priekšā, kopš 2005. gada viņa sevi attīstījusi arī kā producenti un režisori. 2007. gadā viņa vadīja dokumentālās filmas "A Place in Time" uzņemšanu, savukārt 2011. gadā viņa bija gan režisore, gan producente savai pirmajai pilnmetrāžas filmai "Asins un medus zemē" ("In the Land of Blood and Honey"). Džolijas režisores karjerā ietilpst arī atzinīgi novērtētās filmas "Nesalauztais" ("Unbroken"), "By the Sea" un "First They Killed My Father".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!