Foto: Privātais arhīvs

Radio SWH klausītāji turpmāk brīvdienās vairs nedzirdēs aktiera Artūra Krūzkopa balsi, vadot sestdienu un svētdienu raidījumu "Brīvdienu rīti". Krūzkops pieņēmis lēmumu pārtraukt darba attiecības ar raidstaciju, viņš apliecināja portālam "Delfi".

"Tā ir tikai un vienīgi mana izvēle," "Delfi" saka Krūzkops, "šobrīd fiziski vairs nevaru apvienot darbu teātrī un radio". Krūzkopa vietā turpmāk "Brīvdienu rītus" vadīs dziedātāja Marta Grigale, kura pieņēmusi raidstacijas direktora Jāņa Šipkēvica piedāvājumu pievienoties ētera seju saimei.

Aktieris Krūzkops, ilgus gadus būdams Latvijas Nacionālā teātra štata aktieris, šosezon uzsācis darbu Dailes teātrī. Par to vairāk var lasīt šajā rakstā.

"Tā kā teātris ir mans pamatdarbs, nācās izdarīt šādu izvēli," par aiziešanu no SWH saka viņš. Krūzkops "Brīvdienu rītus" vadīja 12 gadus un saka paldies saviem uzticīgajiem klausītājiem par kopā pavadīto laiku.

Šipkēvics vietnē "X" norāda, ka Krūzkops allaž būs gaidīts atpakaļ viņa vadītajā radio.

Savukārt Marta Grigale iksā atzīmē, ka no 1. oktobra pievienojas radio SWH komandai, jo nav spējusi atteikt Šipkēvica piedāvājumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!