Foto: Privātais arhīvs
Septembra vidū pasaulē nācis slavenā boksera Taisona Fjūrija septītais bērns – dēls. Tagad kļuvis zināms, kā Fjūrijs un viņa kundze Parisa atvasi nosaukuši, proti, bērna vārds ir Princis Riko Pariss Fjūrijs, raksta tabloīds "The Sun".

Parisas un Taisona Fjūriju septītā atvase nāca pasaulē 18. septembrī agri no rīta.

Tagad intervijā izdevumam "Ok!" Fjūrija kundze paskaidrojusi, kāpēc mazulim tik daudz vārdu. Proti, vārdu Princis gribējis bokseris, savukārt vārds Riko dots par godu Taisona brālēnam, kurš 2022. gadā ticis noslepkavots. Savukārt trešais vārds, kas saistīts ar mātes vārdu, dots tāpēc, ka nevienam no pārējiem sešiem Fjūriju bērniem nav saistības ar mammas vārdu. Tagad būs.

"Visiem maniem bērniem ir neparasti vārdi – tādi, kas bijuši personiski nozīmīgi tieši Taisonam," paskaidrojusi viņa sieva.

Savukārt pats bokseris jaunākā dēla vārdu Princis pamato šādi: es esmu karalis un viņi [dēli] ir prinči, līdz "nopelna" paši savu vārdu.

Ģimenē aug arī Venecuēla (13), Princis Džons Džeimss (11), Princis Taisons II (7), Valensija (5), Princis Adoniss Amaziah (4) un Atēna (2).

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!