Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Burtiski pirms dažām dienām – 29. septembrī – pie skatītājiem nonāca "Ķepu patruļa: Varenā filma", bet nu multiplikācijas filmas veidotāji ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka gaidāma arī trešā daļa. Plānots, ka kinoteātros "Ķepu patruļa 3" nonāks 2026. gadā, vēsta "The Hollywood Reporter".

Sākotnēji "Ķepu patruļa" bija animācijas seriāls, kuru ilgus gadus veidoja Kits Čepmens. Taču 2021. gadā iznāca pirmā animācijas filma "Ķepu patruļa: Filma" – tā apbūra skatītājus un guva lielus panākumus. Un nemaz tik ilgi nebija jāgaida līdz brīdim, kad iemīļotās multenes izdevēji "Paramount Pictures" un "Nickelodeon Movies" paziņoja par iecerēto otro daļu. Tā uzreiz kļuva par gaidītāko ģimenes filmu. Nu tā ir nonākusi pie skatītājiem, bet ar to darbs nebeidzas. Šobrīd jau notiek darbs pie trešās daļas, kura uz ekrāniem nonāks 2026. gadā.

Tāpat kā pirmo divu daļu, arī "Ķepu patruļas 3" režisors ir Kals Brunkers, kurš vienlaikus ir arī scenārija līdzautors.

"Ķepu patruļas" stāsta centrā ir gudrs un atjautīgs zēns Raiders, kurš kopā ar savu supervaroņu komandu spēj tikt galā pat ar vissarežģītākajām situācijām, kuru, protams, filmā ir ne mazums. Drosmīgie varoņi ne tikai izklaidē un liek sirsnīgi pasmieties, bet arī iemāca dzīves galvenās vērtības – iecietību, cita pieņemšanu un labestību. Iespējams, tieši tādēļ "Ķepu patruļa" ir viena no šī brīža iemīļotākajām ģimenes filmām, kuras otro daļu ar nepacietību gaidīja mazie un lielie no visas pasaules.

Kaut arī krāšņās multenes varoņi ir nemainīgi, tomēr balsu atskaņotāji no filmas uz filmu mainās. Trešās daļas varoņu balsis atskaņos Kristians Konverijs, Kristena Bella, Briss Gonsaless, Makena Greisa un Lila Rela Hourija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!