Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama un viņa kundze Mišela 3. oktobrī publiski vēlreiz apliecināja savu mīlestību daudziem miljoniem savu sekotāju sociālajos tīklos – pāris šādi atzīmēja kāzu gadadienu.

Obamas salaulājās jestrās kāzās 1992. gadā un kopš vīra prezidentūras ik pa laikam mēdz publiskot kādus privātus kadrus saistībā ar šo notikumu. Šogad, apritot 31 gadam kopš kāzām, Obamas padalījušies ar mīlestības un saticības pilniem attēliem.

"Daudz laimes jubilejā, mīļā Mišela," vēsta šobrīd 62 gadus vecais eksprezidents. Viņš joprojām savu lauleni sauc par izcilu sievieti, laipnu, mīļu un smieklīgu. Savukārt Mišela Obama savā "Instagram" profilā publicēja siltus vārdus savam vīram: "31 gads, un vēl viss mūžs priekšā. Man patīk iet cauri dzīvei kopā ar tevi," – tā Obamas kundze.

Obamu laulībā izaugušas divas meitas – Malia (25) un Saša (22). Bijusī pirmā lēdija intervijās ne reizi vien stāstījusi, ka laulībā bijušas arī grūtas dienas. Piemēram, laulības pirmos desmit gadus viņa bieži vien neesot varējusi vīru "izturēt". Vēlāk viņa secināja, ka tas bijis saistīts ar pārgurumu, jo mājas solis un mazo bērnu auklēšana lielākoties bija uz viņas pleciem. Mišelai bijis sāpīgi, ka vīrs mēdzis doties spēlēt golfu, kamēr viņai jāspēj sabalansēt mājas solis ar juristes karjeras attīstību.

Obamas kundze kāda intervijā arīdzan izteicās, ka laulība nekad nav "puse uz pusi", jo vienmēr kāds no pāra spiests tajā ieguldīt vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!