Foto: Vida Press

Populārais aktieris Vils Smits un viņa kundze Džeida Pinketa Smita jau kopš 2016. gada ir pašķīrušies un dzīvo atsevišķi, intervijā "NBC News" atklājusi Smita kundze. Holivudā jau sen mēļoja par Smitu laulības krahu, tomēr oficiāli abi joprojām ir precējušies, raksta "New York Times".

Smita sieva, aktrise un sarunu šovu vadītāja Džeida Pinketa Smita, šobrīd pošas izdot memuārus par savu dzīvi. Popularizējot gaidāmo grāmatu, Smita kundze sniegusi interviju "NBC News", kurā atklājusi detaļas par savu privāto dzīvi.

Smitu pāris apprecējās 1997. gadā, taču laulībā nav klājies rožaini. "Ir daudz iemeslu, kāpēc viss sabojājās," skaidrojusi aktrise. Kopš 2016. gada laulātie "dzīvo atsevišķi".

"Līdz tam laikam mēs jau bijām noguruši no mēģinājumiem [uzlabot attiecības]. Mēs bijām iestrēguši fantāzijās par to, kādam vajadzētu būt otram cilvēkam," tagad atklājusi viņa. Džeidas Pinketas vārds vairākkārt parādījās ar sānsoļiem saistītos skandālos.

Lai gan laulātie nedzīvo kopā jau septiņus gadus, nedz viens, nedz otrs nav devies uz tiesu iesniegt šķiršanās prasību. Smitu laulībā dzimuši divi bērni.

Smita kundzes memuāri ar nosaukumu "Worthy" ASV nāks klajā 17. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!