Foto: Publicitātes foto

Influenceru pārītis Kristaps Zutis un slavenā tiktokere Elīna Pakalne atkal atgriezīsies TV šovā "Slavenības bez filtra", portālam "Delfi" ziņo šova veidotāji. Bijušie saderinātie noskaņoti plašāk pastāstīt, kas tad abu attiecībās atgadījās.

Pāris bija dalībnieki šova iepriekšējā sezonā, kad abi kameru priekšā paziņoja par savu saderināšanos, tomēr kāzas nenotika. Tagad viņi ir atpakaļ, lai pastāstītu, kas jauns noticis abu dzīvēs.

Influenceri nu esot gatavi plašāk izstāstīt savu stāstu par šķiršanos un jauniem dzīves izaicinājumiem abu dzīvēs. Lai arī iepriekš Elīna par šķiršanos un piedzīvoto plašāk nerunāja, tagad viņa ir gatava dalīties savās sajūtās.

"Televīzijas skatītājiem būs iespēja redzēt un dzirdēt manu stāstu par šķiršanos un kā mēs dzīvojam šobrīd," saka Pakalne.

Par to, kas notika ar Zuša un Pakalnes īrēto dzīvesvietu, šoruden vēstījām vairākās publikācijās, proti, kāda Pierīgas nama īpašniece nebija apmierināta ar pārīša dzīvesstilu – abi esot kavējuši maksājumus, kā rezultātā saimniece namam atslēgusi ūdens padevi.

Kristaps un Elīna savu kopdzīvi uzsāka 2022. gada nogalē – arī tas tika dokumentēts realitātes šovā –, un 2023. gada pavasarī saderinājās, taču šā gada vasarā pāris paziņoja par savu šķiršanos. Šobrīd viņi ir kopā un dzīvo jaunās mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!