Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Pēc skandāliem ap īrēto namu Pierīgā bokseris Kristaps Zutis un tiktokere Elīna Pakalne atkal sagājuši kopā. Šovasar viņš ar saderināto draudzeni šķīrās, taču tagad atkal abi atsākuši kopdzīvi – viņi mitināsies dzīvoklī Rīgas centrā.

Mīlnieki, kuri šķīrušies un sagājuši kopā vairākkārt, atsākuši karjeru TV realitātes šovā "Slavenības bez filtra". Raidījumā viņi atklājuši, kas tad kalpoja par iemeslu šovasar atlikt kāzas, proti, Zutis maijā savu meiteni bildināja, bet jau pēc pāris mēnešiem publiski vēstīja, ka šīs attiecības ir galā.

Kā skaidro Elīna Pakalne, abi pašķīrušies kādas traģēdijas dēļ. "Mums bija traģēdija, ar kuru emocionāli nevarējām tikt galā. Mūsu attiecības izglāba tas, ka mēs katrs atsevišķi gājām pie sava terapeita," tagad atklāj influencere, un Kristaps piebilst, ka tieši Elīna spējusi puisi atgriezt "atpakaļ dzīvē".

Notikusī traģēdija, par kuru dziļāk abi gan nestāsta, esot mainījusi pāra uzskatus un pat dzīves redzējumu. Zutis pārliecinājies, ka draudzene ir saprātīga un spējusi uz notiekošo reaģēt dzīvesgudri, jo, viņaprāt, šīs attiecības jau bija "klīniskajā nāvē".

"Viņas adekvātums droši vien palīdzēja to visu atgriezt pie dzīvības. Viņa ir mierīga un nobriedusi, ja ir runa par nopietnām problēmām," saka bokseris.

Iepriekš abiem daudz problēmu sagādāja kopīgā dzīvesvieta Pierīgā, kas radīja skandālu pašmāju influenceru aprindās. Par to vairāk var lasīt šajā un šajā rakstā.

Šobrīd mīlnieki veic pēdējos ievākšanās darbus savā jaunajā ligzdiņā dzīvoklī Rīgas centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!