Foto: Vida Press
Kopš gada sākumā tika paziņots par Brūsa Vilisa diagnozi – frontotemporālā demence, viņš ir norobežojies no cilvēkiem un vairs nav nonācis sabiedrības redzeslokā. Gan par diagnozi, gan slimības turpmāko attīstību viņa sirsnīgākos fanus informē ģimenes locekļi.

Brūsa Vilisa meita Talula nupat ir nākusi klajā ar jaunu paziņojumu par sava tēva veselības stāvokli. Talula atzina, ka slimība ir ļoti agresīva un strauji progresē, taču viņa joprojām jūt siltumu un tēva mīlestību. "Viņš arvien ir tāds pats kā agrāk, un es domāju, ka šajā situācijā tas ir labākais, uz ko varam cerēt," teica Talula.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)


"Kad esmu kopā ar viņu, es jūtu mīlestību, tas ir mans tētis, un viņš mani mīl," sirdi plosošas detaļas atklāja Talula.

Pēdējā laikā 68 gadus vecais Brūss nav publiski uzstājies, taču viņa sieva Emma un pārējie ģimenes locekļi pastāvīgi informē par viņa veselības stāvokli un sociālajā medijā "Instagram" nepārstāj publicēt mirkļus no viņu ikdienas un Brūsa jaunības dienām. Savukārt martā ģimene dalījās ar Brūsa 68. dzimšanas dienas svinībām, kas aizkustināja tik daudzus.

Talula uzsvēra, ka ģimene uzskata par nepieciešamu atklāti runāt par Brūsa slimību, lai nevairotos pieņēmumi un baumas. Tā, piemēram, viņa kādā šovā Drū Berimorai atzina, ka Brūsam ir smaga un reta demences forma, kuru nevar izārstēt.

Talula arī vairākas reizes ir runājusi par to, ka publiskajā telpā ir ļoti maz informācijas par frontotemporālo demenci, tādēļ ģimene ir gatava atklāti stāstīt par notiekošo, vairojot cilvēku izpratni par šo slimību.

Par Brūsa slimību ir runājis arī viņa ilggadējais kolēģis, seriāla "Detektīvaģentūra "Mēnessgaisma"" veidotājs Glens Gordons Karons. Viņš "New York Post" atklāja, ka Brūss joprojām atpazīst cilvēkus, kaut arī vairs nespēj skaidri izteikties un ir pārstājis lasīt grāmatas. "Kad esat kopā ar viņu, jūs zināt, ka viņš joprojām ir Brūss, un jūs esat pateicīgs par to," teica Karons, "bet dzīvesprieks gan ir pazudis."

Izmantotie informatīvie avoti:
"Bruce Willis dementia: Daughter shares heartbreaking update on 'really aggressive' illness"/ GB News;
"Bruce Willis is ‘still Bruce’ despite not being ‘totally verbal’, ‘Moonlighting’ creator says"/ New York Post.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!