Foto: Publicitātes foto

Sveicot Latviju 105. dzimšanas dienā, mūziķis Lauris Reiniks un projekta "Ričijs Rū" radītāja Rūta Reinika-Preisa saviem klausītājiem piedāvā dziesmu "Dārgākā dāvana". Šis duets ir arī Laura un Rūtas atkaltikšanās kopīgā dziesmā pēc skaņdarba "Es esmu tev dzīslās", kas iznāca tālajā 2009.gadā.

Dziesmas "Dārgākā dāvana" komponists ir Lauris Reiniks, bet teksta autore viņa māsa Rūta.

""Dārgākā dāvana" ir dziesma no "Ričijs Rū rīko koncertu 2" albuma un izrādes. Tā mums ir viena no mīļākajām, jo māca bērniem un atgādina pieaugušajiem, cik liela nozīme ir īstajiem cilvēkiem mūsu dzīvē, un kas ir tā dārgākā dāvana, ko varam saņemt, sargāt un glabāt savā sirdī. Mums tā ir mīļā zeme Latvija, ko jāmīl un jāciena. Gribētos novēlēt, lai mēs Latvijā mazāk kašķējamies, bet esam viens otram vairāk draugi, kas viens otru atbalsta un var vienmēr paļauties. Tikai tā mēs būsim stipri un spēsim nosargāt mūsu visu dārgāko dāvanu – Latviju," uzskata Lauris Reiniks.

Šā gada sākumā dziesmu albums "Ričijs Rū rīko koncertu" saņēma prestižo Platīna disku, interaktīvā grāmata atzīta par gada grāmatu bērniem Rīgā, kā arī drīzumā saņems AKKA/LAA piešķirto "Bezgalības bavu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!