Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Šā gada martā krāšņā amerikāņu dziedātāja Lana del Reja posās pirmajām kāzām savā dzīvē – 37 gadu vecumā viņa saderinājās ar vīrieti, kuru pazina tikai dažus mēnešus. Nu kļuvis zināms, ka kāzu nebūs, māksliniece atklājusi intervijā izdevumam "Harper's Bazaar".

Šobrīd 38 gadus vecā māksliniece intervijā apstiprinājusi, ka atkal ir vientuļas sievietes statusā. Viņas cerēšanās ar mūzikas menedžeri Evanu Vinikeru piedzīvojusi fiasko. Kā noprotams, pāris izšķīries burtiski dažus mēnešus pēc jāvārda teikšanas.

Intervijā "Harper's Bazaar" balāžu meistariene stāsta, ka viņas mīļotajam bijušas problēmas ar egoismu. Tas esot šīs attiecības novedis līdz beigām. Viņa arīdzan stāsta, ka par lakmusa papīriņu kalpojusi dziedātājas māja – tā, puiša prāt, bijusi pārāk "vienkārša". Tādā mājā vīrietis neesot gribējis atpūsties. Vīrieša uzvedība viņai neesot bijusi pieņemama, jo del Reja pati ar sava ego jautājumiem jau sen esot tikusi skaidrībā.

Viņas pirkstā vairs nav redzams milzīgais dimanta gredzens, kuru pirmoreiz plašāka publika ievēroja mūzikas pasākumā "Billboard Women in Music".

Lana del Reja šovbiznesā pazīstama kā īpaši noslēpumaina attiecībā uz savu privāto dzīvi – arī ar bijušo līgavaini viņa redzēta kopā tikai dažas reizes. Zīmīgi, ka vietnē "Wikipedia" viņai, atšķirībā no citiem skatuves māksliniekiem, nav pat šķirklis "Personīgā dzīve".

Par viņas privāto dzīvi tiešām zināms maz. 2022. gadā Lana satikās ar elektromūzikas pārstāvi Džeku Donahjū (33), taču šīs attiecības izjuka. Nedz par to sākumu, nedz beigām dziedātāja nevienam neko nekomentēja.

Pirms Donahjū del Reja bija kopā ar kantrī mūzikas pārstāvi Kleitonu Džonsonu (34), taču arī šo attiecību līkloči publikai palika noslēpumā tīti, zināms vien tas, ka abi iepazinās interneta vietnē un attiecības nonāca līdz bildinājumam, taču kāzas nenotika. Īsākas un garākas attiecības viņas dzīvē bijušas arī pirms tam, taču māksliniece šajos jautājumos nekad nav iedziļinājusies publiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!