Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma, Hiltonu dinastijas mantiniece Parisa Hiltone, kura savulaik slavu guva kā neremdināma ballīšu karaliene bagāto ļaužu aprindās, kļuvusi par divu bērnu māmiņu, vēsta ASV mediji.

42 gadus vecās bagātnieces un viņas vīra Kārtera Rūma ģimenē ienācis vēl viens mazulis – desmit mēnešus pēc pirmā bērna nākšanas pasaulē ieradies arī otrs.

Jaundzimusī ir meitene; viņas vārds pagaidām netiek publiskots. Pāra pirmais bērns ir dēls Fēnikss.

Hiltone patlaban nav sniegusi komentārus par jauno statusu, savukārt viņas vīrs "Instagram" platformā publiski paudis pateicību par meitiņu.

Šogad februārī vēstījām, ka Hiltone jau sen sapņoja par meitu. Tā kā viņai ir problēmas apaugļoties dabiskā ceļā, kopš Covid-19 pandēmijas mājsēdes Hiltone veiksmīgi sasaldējusi jau 20 embrijus, un tie visi izrādījušies zēni. Hiltone solīja nepadoties līdz pat meitenei. Tagad tas noticis – viņas otrais bērns ir meita.

Zināms, ka Hiltone un Kārters abu bērnu radīšanā izmantojuši surogātmātes pakalpojumu.

Realitātes šovu zvaigzne un Hiltona viesnīcu impērijas mantiniece ar uzņēmēju Kārteru Rūmu apprecējās 2021. gada novembrī. Pāris jau toreiz vēstīja, ka grasās izmantot mākslīgās apaugļošanas sniegtās iespējas, jo Hiltonu ģimenes sievietēm mēdz būt problēmas pašām tikt pie bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!