Fоtо: AP/Scanpix/LETA
Dziedātājas Bejonse neto bagātība sasniegusi 540 miljonus ASV dolāru, atsaucoties uz "Forbes", raksta "Business Insider".

Bejonse pasaules tūre "Renaissance" tika veidota par godu dziedātājas septītajam studijas albumam ar tādu pašu nosaukumu, kas izlaists šī gada februārī.

Tūre ilga no 10. maija līdz 1. oktobrim un tika izpārdota visā pasaulē, kļūstot par vienu no ienesīgākajām koncerttūrēm mūzikas vēsturē, tostarp par otru pārdotāko sieviešu mākslinieces koncerttūri, kopējiem ienākumiem sasniedzot ap 500 miljoniem dolāru.

Pēc tūres izveidota arī koncertfilma "Renaissance: A Film by Beyoncé". Paredzēts, ka tā dziedātājai radīs ienākumus vairākus desmitus miljonu ASV dolāru apmērā.

Tomēr dziedāšana nav vienīgais, ar ko viņa nodarbojas. Bejonse šo bagātību sasniegusi, arī darbojoties citās jomās, raksta "Business Insider".

Agrāk Bejonsei piederēja nozīmīga viņas vīra "Jay-Z" mūzikas straumēšanas pakalpojuma "Tidal" daļa, kas 2021. gadā tika pārdota par aptuveni 300 miljoniem ASV dolāru.

Bejonse arī izveidojusi vegānu maltīšu piegādes pakalpojumu "22 Days Nutrition" un kompāniju "Beyonce Parfums", kas kopš 2010. gada sasniedzis pārdošanas apjomus 400 miljonu dolāru apmērā, liecina "Celebrity Net Worth" dati.

Tāpat 2016. gadā tika laists klajā Bejonse sporta apģērbu zīmols "Ivy Park", taču vēlāk viņa pievērsās "Adidas", kas par partnerību maksāja aptuveni 20 miljonus dolāru gadā.

Bejonse nopelnījusi arī miljonus reklāmas jomā, sadarbojoties ar tādiem uzņēmumiem kā "Pepsi", "Giorgio Armani", "Nintendo", "American Express" un citiem.

Vienlaikus viņa arī zina, kā savu bagātību tērēt. Dziedātāja ir pazīstama ar to, ka kopā ar ģimeni pavada greznas brīvdienas visā pasaulē.

Bejonse un "Jay-Z" ir ceļojuši uz Brazīliju, Itāliju un Ibizu, kā arī bieži atgriežas Dominikānas Republikā, kur apmetas 19,5 miljonu dolāru vērtā īpašumā.

Kad Bejonse bija stāvoklī ar dvīņiem Rumi un Seru, viņa īrēja villu Malibu, par to maksājot 500 000 dolāru mēnesī.

Bejonsē var arī atpūsties uz privātas salas Bahamās, ko "Jay-Z" iegādājās par 4 miljoniem dolāru.

Tāpat viņai patīk iegādāties arī īpašumus, un jau ziņots, ka šajā gadā viņa iegādājusies īpaši dārgu savrupmāju.

Vairāk par Bejonsi iespējams izlasīt publikācijā Pretrunīgi vērtētā feminisma seja – Bejonses Noulzas ceļš uz kultūras ikonas statusu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !