Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
"Izskatās, ka Krūzam ir jauna mīlestība," raksta britu tabloīds "Mail Online". 61 gadu vecais aktieris sestdien manīts kādā ballītē Londonā, kur vienkopus pulcējušies turīgi krievu izcelsmes ļaudis, un visu vakaru Toma Krūza uzmanība piederējusi 36 gadus vecajai sabiedrības dāmai Elsinai Hairovai. Tabloīds vēsta, ka Krūzs parūpējies, lai pasākumā netaptu neviena fotogrāfija ar viņu un izskatīgo dāmu.

"Viņi bija nešķirami. Nepārprotami pāris," tabloīdam "Mail Online" ziņo kāds šīs ballītes apmeklētājs, "izskatījās, ka viņš ir pilnībā apburts".

Tiek ziņots, ka Krūzs kopā ar Hairovu pasākumā sestdien ieradās ap deviņiem vakarā un lielāko daļu laika pavadīja, viens ar otru dejojot. Krūzs ballītē bijis draudzīgi noskaņots, taču fotografēties nevēlējās, turklāt aizliegums fotografēt šo "A līmeņa zvaigzni" krievu valodā ticis pateikts arī no dīdžeja pults. Agrā svētdienas rītā pāris kopā pameta svinību vietu.

Elsina Hairova ir bijusī modele, tagad sabiedrības dāma, kura plašākās aprindās guvusi ievērību ar savu somiņu kolekciju – tā esot miljonu dolāru vērta.

Hairova ir Lielbritānijas pilsone. Agrāk viņa bija sieva Krievijas oligarham Dmitrijam Cvetkovam, kurš rosās dimantu biznesā. Laulībā ar Cvetkovu dāma kļuva turīga – abiem ir vairāki īpašumi Apvienotajā Karalistē, arī Kiprā un Dubaijā. Hairova var lepoties ar iespaidīgu juvelierizstrādājumu kolekciju un glaunu autoparku.

Oligarha un Hairovas laulība izjukusi vasarā un uz ķildīgas nots. Nav zināms, vai šķiršanās oficiāli noslēgta, atzīmē medijs "Page Six". Cvetkovs savu bijušo sievu apsūdz bagātību slēpšanā (slēpta tiekot arī somiņu kolekcija), savukārt sieviete savam bijušajam pārmet būšanu "Kremļa visvairāk meklēto personu sarakstā".

Krūzs pagaidām medijiem nav komentējis, kāds ir viņa pašreizējais attiecību statuss un vai viņa sirdi tik tiešām nolaupījusi 36 gadus vecā krieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!