Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Pārsteigums, pārsteigums!" Tā Hilarija Dafa parakstīja savu jaunāko "Instagram" fotogrāfiju, kurā atklāja, ka ir ceturtā bērniņa gaidībās. Tas būs trešais kopīgais bērns ar viņas vīru, dziedātāju Metjū Komu, vēsta "The Independent".

36 gadus vecā aktrise savā "Instagram" profilā publicēja fotogrāfiju, kurā visa ģimenē pozē pidžamās, bet Hilarija ir uzlikusi roku uz vēdera, nepārprotami norādot, ka ir mātes cerībās. Tikmēr uz otras publicētās fotogrāfijas, kurā redzami tikai bērni, ir vērojams uzraksts – piesprādzējieties, mūsu trakajai kompānijai pievienosies vēl viens.

Šobrīd Hilarija un Metjū audzina trīs bērnus. Vecāko dēlu Lūku, kurš dzimis Hilarijas iepriekšējā laulībā ar hokejistu Maiku Komriju, un divas meitiņas – piecgadīgo Benksu Violetu un divus gadus veco Meju Džeimsu.

Ģimene priecīgos jaunumus paziņoja vien divus mēnešus pēc vecākās meitas Benksas dzimšanas dienas. Par godu meitiņas dzimšanas dienai Hilarija bija publicējusi Benksas fotogrāfiju izlasi, kuru pavadīja sirsnīgs teksts. "Benksa – mūsu ģimenes saldais/asais/dejojošais tauriņš! 5 gadus ilgās atmiņas par tevi ir iespiedušās manā sirdī un dvēselē, un es lūdzu vēl!"

Hilarija aktīvi dalās ar savām ikdienas gaitām "Instagram" profilā, kur viņai seko 26,8 miljoni cilvēku. Sagaidāms, ka aktrise dalīsies arī ar savas ceturtās grūtniecības gaitu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!