Foto: LETA
14 gadu vecumā uz skatuves nu kāpis Krišs Grāvelis – Dailes teātra aktiera Ginta Grāveļa dēls no attiecībām ar dziedātāju Rudīti Būmani. Puika atveido galveno lomu Klāva Knuta Sukura iestudētajā izrādē "Viens pats mājās Ziemassvētkos".

Jaunajā iestudējumā, kas pirmizrādi piedzīvoja Ulbrokas Kultūras centrā 13. decembrī, Krišam Grāvelim ir galvenā loma. Izrādē piedalās vēl citi sabiedrībā zināmi ļaudis, piemēram, baikeris Frīdis un Jānis Jarāns.

Kā vēsta iestudējuma pārstāvji, Krišam Grāvelim šī ir debija uz skatuves aktiera ampluā. Nevar nepamanīt, cik ļoti zēns līdzīgs savam tētim! Puikas panākumiem zālē līdzi sekoja viņa mamma Rudīte. Pēc pirmizrādes tās dalībnieki ļāvās ballītei, kas arī iemūžināta fotogrāfijās.

Krišs Grāvelis piedzima 2009. gadā, taču jau pēc diviem gadiem Ginta Grāveļa un Rudītes Būmanes attiecības izjuka. Abi satikās 2007. gadā, strādājot pie izrādes "Izredzētie". Vēlāk aktieris savu mīļoto arī bildināja, taču šis mīlas stāsts ar kāzām nevainagojās – pāris aizgāja katrs savu ceļu, taču par dēlu rūpējās abi. 2020. gadā Grāvelis apprecējās ar savu skatuves kolēģi Ēriku Egliju.

Izrāde "Viens pats mājās Ziemassvētkos" tiks izrādīta visu decembri dažādos kultūras namos; biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzē".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!