Mirkli pirms Ziemassvētkiem mūziķis Ingus Ulmanis un grupa "Lādezers" laiž klajā Ziemassvētku dziesmu "Pieskardamies", kuras mūzikas autors ir Aigars Voitišķis un teksta autors – Ingus Ulmanis. Mākslinieki uzskata, ka jaunā dziesma nav tik salda kā "Karameles", kas jau daudzus gadus ir stabils svētku hits.

Kā saka mūziķi, jaunajai dziesmai nav ierastā pirms tam radītā "Karameļu" salduma, bet nedaudz alternatīvs un personisks skatījums uz jauna bērniņa, jauna gada un laika piedzimšanu.

Ingus Ulmanis saka: "Ziemassvētkos es novēlu paskatīties visapkārt. Tas ir neticami, kā ūdens pilieni pārvēršas sniega pārslu dažādībā, kā mēness tumšā mežā rāda gaismu, un tumsa uzaustot par ziedu pārtop. Tā vien gribas pieskarties, pieskarties Ziemassvētku brīnumam..."

Šī dziesma tiks arī iekļauta arī Ulmaņa jubilejas koncertturnejā "Kā man laiku apvaldīt", kas sāksies 15. februārī koncertzālē "Cēsis" un noslēgsies 25. augustā Dzintaru koncertzālē.

"Šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, kuru kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši caur gadiem. Parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika, un šādi noslēdzam kādu etapu. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, kuriem vēl joprojām ir, ko teikt, un ir, par ko runāt," piebilst Ingus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!