Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Par spīti tam, ka Britnijas radošā komanda jau uzsākusi autoru meklēšanu viņas 10. albumam, pati dziedāja uzstāj, ka vairs nekad neatgriezīšoties mūzikā, vēsta "Page Six".

"Skaidrības labad, vairums ziņu ir miskaste!!! Viņi nemitīgi saka, es meklēju cilvēkus, lai izveidotu jaunu albumu... Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā!!!" 42 gads vecā superzvaigzne paziņoja savā "Instagram" profilā. "Kad es rakstu, es rakstu sava prieka pēc vai rakstu citiem cilvēkiem," viņa piebilda.

Lai arī šobrīd Britnija apgalvo, ka nemaz nav ieinteresēta atgriezties mūzikas industrijā, tomēr pēdējo divu gadu laikā viņa ir uzrakstījusi vairāk nekā 20 dziesmas. "Es esmu "spoku rakstnieks" (autors, kurš par samaksu raksta citiem – aut.) un, godīgi sakot, man tas patīk," uzsvēra Britnija.

Savā "Instagram" ierakstā Britnija arī noliedza baumas, ka viņas biogrāfiskā grāmata "The Woman In Me", kas pie lasītājiem nonāca 2023. gada 24. oktobrī, tika izdota bez viņas atļaujas.

"Cilvēki arī saka, ka mana grāmata tika izdota nelikumīgi bez manas piekrišanas, bet tas ir tālu no patiesības," viņa rakstīja.

Tikmēr Britnijas menedžments akcentēja, ka lai arī šobrīd viņa nenodarbojas ar jaunu dziesmu ierakstīšanu, tomēr "nekas nav akmenī cirsts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!