Foto: Capital Picture/Scanpix/LETA
Zendajai šogad ir gaidāmas vairākas grandiozas kino pirmizrādes, tostarp ilgi gaidītais grāvējs "The Challengers", pēc kura reklāmas plakāta publicēšanas, aktrise ir atsekojusi pilnībā visiem savā "Instagram" profilā. Jā, jā, arī savam romantiskajam partnerim Tomam Holandam.

"The Independent" vēsta, ka Zendaja, kura 2023. gadā tika atzīta par vienu no pelnošākajām aktrisēm pasaulē, ir veikusi pamatīgu "tīrīšanu" savā "Instagram" kontā, kur ir atsekojusi pilnībā visiem, tostarp savam ilggadējam draugam Tomam Holandam. Šobrīd aktrises "Instagram" profilā sadaļā "following" ir vērojama apaļa nulle.

Tikmēr Holands savos sociālajos medijos tik krasas pārmaiņas nav veicis – viņš joprojām seko 315 saviem draugiem, kolēģiem un arī Zendajai, kura šobrīd gatavojas vairāku filmu pirmizrādēm.

Arī pārmaiņas Zendajas sociālajos medijos tiek saistītas ar gaidāmajām pirmizrādēm. Piemēram, atsekošana visiem "Instagram" platformā notika dienā, kad aktrise publicēja reklāmas plakātu filmai "The Challengers". Parakstot plakātu, viņa bija ļoti lakoniska – "The Challengers", 26. aprīlis. Novēlu jums visskaistāko jauno gadu.

Zendaja ne vienu vien reizi ir publiski runājusi par sociālo mediju negatīvo ietekmi. 2021. gadā medijam "People" slavenā aktrise atklāja, ka dzīvē ir bijuši brīži, kad garīgās veselības dēļ viņa pilnībā norobežojusies no sociālajiem medijiem. Zendaja atzina, ka, pavadot laiku "Instagram", sāk pārāk daudz uztraukties un domāt par lietām, par kurām nebūtu jādomā. Savukārt citiem viņa ieteica atrast laiku pašiem sev un nesalīdzināt sevi ar citiem.

Lai arī Zendaja bieži vien izsakās kritiski par sociālajiem medijiem, tomēr viņa ir aktīva "Instagram" lietotāja. Savā profilā viņa publicē gan reklāmas fotogrāfijas, gan dalās ar spilgtākajiem momentiem no sarkanajiem paklājiem un savu personīgo dzīvi. Bet pērn aktrise izmantoja savu "Instagram" profilu, lai kliedētu baumas par kāzām ar Holandu.

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!