Fоtо: Vida Press

Atzīmējot meitas 14. dzimšanas dienu, aktieris Metjū Makonahijs beidzot sabiedrībai parādījis savas kuplās ģimenes sievišķīgo pusi. Protams, meita vizuāli ir abu pievilcīgo vecāku kopija.

Neraugoties uz to, ka meitene savu dzimšanas dienu atzīmē 3. janvārī, tētis apsveikumu soctīklā "Instagram" ir nopublicējis dienu vēlāk. Viņš to arī paskaidrojis: "Dienu vēlāk, jo dzimšanas dienas ballītē – karuseļos, mans viedtālrunis izkrita no kabatas."

Vienā no attēliem, tērpusies pārlielā un rūtotā kreklā, meita ir redzama pļavā, otrs ir attēls skaistā saulrietā. Un abi pierāda, ka meitene ir ārkārtīgi līdzīga mammai, brazīliešu modelei Kamillai Alvesai Makonahijai.

To, cik tuvas attiecības valda ģimenē, jau novembrī demonstrēja 15 gadus vecā Levija apsveikums tētim 54. dzimšanas dienā. Vēstījums bija aizkustinošs: "Cilvēki Metjū Makonahiju pazīst kā aktieri un tagad arī rakstnieku, bet es viņu pazīstu kā savu tēti. Vīrietis, kurš neatkarīgi ne no kā, vienmēr mums atrod laiku. Vīrietis, kurš vienmēr ir mūsu pusē. Vīrietis, kurš man iemācīja novērtēt ceļu un nevis tikai galamērķi."

Fоtо: Vida Press

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !