Fоtо: Publicitātes foto

Līdz ar savu pavasara koncerttūri "Es mīlu tevi tā" Latvijā uz palikšanu atgriezīsies dziedātājs Dzintars Čīča, kurš kopš pandēmijas sākuma kopā ar savu ģimeni mēģinājis iedzīvoties Anglijā.

Latvijā Čīča ar sievu Samantu un bērniem Gabrielu un Markusu atgriezīsies februārī, kad sāksies mēģinājumi marta koncertiem.

"Izaicinājums būs liels – katru dienu stundām ilgi strādāt pie koncertprogrammas un vienlaikus nodrošināt visu, lai ģimenei te būtu ērts jaunas dzīves sākums," atzīst dziedātājs. "Taču mūsu ģimene šo lēmumu nepieņēma vienā dienā – par to domājām gandrīz gadu. Sirdsbalss, kas liek atgriezties mājās, ir stiprāka par izaicinājumiem. Es vēlos dzīvot un dziedāt Latvijā."

Vairāk nekā trīs gadu laikā, kopš Čīča dzīvo Anglijā, Latvijas klausītāji viņu allaž sagaidīja pilnās zālēs ikgadējās koncerttūrēs, ar kurām mūziķis viesojas dzimtenē. "Tā ir mīlestība, ko klausītāji man dāvā jau kopš 10 gadu vecuma. Un šā gada koncertprogrammas nosaukums "Es mīlu tevi tā" ir mana atzīšanās ikvienam no maniem uzticamajiem klausītājiem," teic Dzintars.

No 2. marta līdz 14. aprīlim Čīčas solokoncerti izskanēs Jūrmalā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Rīgā, Jelgavā, Saldū, Dobelē, Valmierā, Jēkabpilī, Alūksnē, Bauskā un Rēzeknē, un tajā skanēs mīlestības dziesmas latviešu un čigānu valodā, kā arī visu laiku populārākie Dzintara Čīčas dziesmas un jaunumi.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !