Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Jau vēstījām, ka Zendaja šī gada sākumā satrauca fanus ar savu neparasto aktivitāti "Instagram", kad aktrise atsekoja pilnīgi visiem, tostarp savam partnerim Tomam Holandam. Tas radīja pamatu bažām, ka abu attiecības pajukušas. Nu Holands nokomentējis virmojošās spekulācijas par abu attiecību statusu.

Baumas, ka abi ir šķīrušies, 27 gadus vecais aktieris pirms pāris dienām nokomentēja Losandželosā, kad viņu uzrunāja TMZ reportieris, vēsta ārzemju mediji. Reportieris uzrunāja Holandu, lūdzot komentēt spekulācijas, ka viņš un "Euphoria" zvaigzne ir šķīrušies. Holands uz to atbildēja: "Nē, absolūti nē." Tādējādi norādot, ka satraukumam nav pamata.

Šā mēneša sākumā Zendaja veica izmaiņas savā "Instagram" profilā, tostarp atsekojot saviem draugiem un kolēģiem. Tagad, lai gan Zendaja neseko Holandam, viņš aktrisei turpina sekot.

Šī ir pirmā reize, kad kāds no abiem nokomentē savas attiecības, pēc tam, kad pirms vairākiem mēnešiem uzvirmoja baumas par abu saderināšanos. Proti, pērn septembrī "Emmy" balvas ieguvēja publicēja pašbildi, kurā bija redzams, ka viņas pirkstu rotā gredzens ar pērlēm. Karstasinīgās spekulācijas un diskusijas, vai abas jaunās zvaigznes attiecībās spērušas nākamo soli, ātri vien apturēja pati Zendaja, īsā videoklipā "Instagram" paziņojot, ka gredzens rotājis labās rokas pirkstu un izskatās, ka viņa neko vairs nevar publicēt, lai tas negūtu šāda veida rezonansi, kas turklāt nav pamatota.

Pirmoreiz runas par abu romantiskajām attiecībām uzvirmoja 2017. gadā, pēc abu piedalīšanās filmā "Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās" ("Spider-Man: Homecoming"), tomēr abi attiecības apstiprināja vien 2021. gada jūlijā, pēc tam, kad paparaci pieķēra abus skūpstāmies automašīnā. Šo gadu laikā pāris salīdzinoši reti izvēlas publiski izrādīt savas attiecības un dalīties ar savām jūtām vienam pret otru sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!