Foto: AP/Scanpix

Aktrise Nikola Kidmena atklājusi, ka, lai tiktu uzaicināta uz noklausīšanos lomām, karjeras sākumā mēdza melot par savu patieso auguma garumu. Kompleksi austrāliešu izcelsmes aktrisei radušies pēc tam, kad viņai tika paziņots, ka ir "pārāk gara" Holivudai, vēsta ārzemju mediji.

Podkāstā "Radio Times" viņa atceras laiku, kad tikusi ķircināta par savu augumu: "Cilvēki man jautāja, kāds tur augšā ir gaiss? Teica, ka man nebūs karjeras, jo esmu pārāk gara. Tagad man saka – tu esi daudz garāka nekā es domāju, vai vīriešiem ir teikšana par to, cik augstiem papēžiem man jābūt." Oskara balvas ieguvēja filmu režisoriem apgalvojusi, ka ir 179 centimetrus gara, kaut patiesībā ir par centimetru garāka.

Aktrise arī atklāj, ka katru reizi uz sarkanā paklāja pasākumu viņai tiek atsūtītas kurpes uz ļoti augstiem papēžiem, un tas liekot justies neērti, kā "garākajam cilvēkam – žirafei". Kidmena arī atzīst, ka garais augums bieži vien viņai traucē ikdienas lietās, tāpēc viņai bieži sāp ceļi.

Garā auguma dēļ Kidmenai dažas lomas gājušas arī secen, piemēram, mūziklā "Enija" ("Annie", 2014). Jo viņa esot piecus centimetrus par garu! Par spīti auguma garuma neatbilstībai, aktrise lūgusi filmu veidotājiem dod viņai iespēju uz noklausīšanos. Lai gan šī iespēja viņai piešķirta, loma – atteikta. "Man pat neatzvanīja, bet vismaz varēju nodziedāt četras dziesmas rindas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!