Foto: Privātais arhīvs
Skandolozo slavu guvušās influenceres Adrianas Miglānes dzīvē jauna drāma! Viņa atklāj, ka šobrīd par savu trīs gadus veco dēliņu Hugo rūpējas viena pati. Šonedēļ izdevumā "Privātā Dzīve" viņa visai atklāti sūkstās par bijušo vīru Krišjāni Sondoru.

Šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne žurnālam komentē faktu, ka viņas bijušais vīrs jau paspējis izveidot jaunas attiecības. Tomēr ne tas viņas uztrauc. Miglānei sāp, ka viņš rūpējas par svešu bērnu, taču aizmirst par savējo: "Viņa jaunajai draudzenei ir bērniņš. Viņš apmaksā biļetes un aicina ciemos pie sevis, kamēr par savu dēlu jau gandrīz mēnesi nav pajautājis, kā viņam klājas".

Tas, bez šaubām, Adrianai kā mātei ir nesaprotami, jo Hugo ir abu kopējā atvase, tieši tāpēc viņai apnicis klusēt. "Vienkārši nav pacietības vairs visus attaisnot," par skaļo paziņojumu, ka dēls jāaudzina vienai, saka dziedātāja.

Lai gan Krišjānis maksā alimentus, Miglāne žurnālā izsaka visai retorisku vaicājumu: "Kas gan ir 150 eiro mēnesī? Labi ja varu ar tiem samaksāt par bērnudārzu." Un ne tikai finansiālais jautājums viņu tramda, influencere akcentē arī visai bēdīgu ainu – kopš Sondoram ir jaunas attiecības, viņš pat nesazvanās ar dēlu, turklāt nav dēlu apsveicis arī Ziemassvētkos.

Runājot par Hugo trīs gadu dzimšanas dienas ballīti, arī tās sarīkošanā iesaistījusies tikai Miglāne, piebilstot: "Krišjānis nepūlējās necik!" Viņa sagādājusi gan svinību vietu, gan dekorācijas, gan ēdienu.

Miglānes vīrs kā toreiz, tā tagad no plašākās publicitātes izvairās, tādējādi vīrieša viedokļa par radušos situāciju žurnālā nav.

Pilns raksts izlasāms 23. janvāra žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!