Foto: Vida Press

Viens no šobrīd pasaulē visbagātākajiem vīriem – koncerna "Amazon" magnāts Džefs Bezoss – 12. janvārī sagaidīja apaļu jubileju, proti, viņam apritēja 60 gadu. Kā ziņo medijs "Page Six", aizvadītās nedēļas nogalē Beverlihilsā organizēta liela balle par godu Bezosa dzimšanas dienai. Tā vienkopus pulcējusi lielākā kalibra slavenības un bagātniekus.

Svinības notikušas savrupnamā, kur dzīvo Lorēna Sančesa – Bezosa līgava, ar kuru viņš ir kopā jau ceturto gadu. Bezoss ar Sančesu attiecības uzsāka pēc tam, kad izjuka viņa 25 gadus ilgusī laulība ar Makenziju Skotu. Lai arī miljardieris ar savu jauno draudzeni ir saderinājies, pasaules tabloīdi joprojām nav sagaidījuši kāzu vēsti.

Tieši Sančesai bijusi liela teikšana līgavaiņa balles organizēšanā. Šis pienākums ticis uzticēts Mindijai Veisai, kura Amerikā zināma kā sevišķi turīgu un slavenu klientu privāto pasākumu burve. Veisa rīkojusi kāzas mūziķim Džastinam Bīberam, bērnu ballīti šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai, 60. gadu jubileju Krisai Dženerei no tā paša Kardašjanu klana, kā arī šova vadītājas Elenas Dedženeresas kāzas ar aktrisi Poršu De Rossi.

Kā raksta "Page Six", miljardiera Bezosa jubileja izcēlusies ar stingru politiku attiecībā uz dāvanām. Izrādās, no viesiem netika paģērēts itin nekas, prasība bijusi ierasties vispār bez dāvanām.

Lūgto viesu vidū – vai viss augstākās sabiedrības zieds. Bezosam par godu ballējušies Bejonsī ar vīru Jay Z, eksprezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa ar vīru, Opra Vinfrija, dziedātāja Ciara, NFL futbolists Rasels Vilsons, TV dīva Geila Kinga, sabiedrības dāmas Krisa Dženere, modeles Kendala Dženere, Parisa Hiltone un, protams, Kima Kardašjana. Bezosu suminājis arī miljardieris Bils Geitss un citi turīgi ļaudis.

Par balles muzikālo noskaņu rūpējās tādi šovbiznesa grandi kā Keitija Perija, Ašers un grupa "Black Eyed Peas" un citi. Soulmūziķis Ašers jubilāram nodziedājis slaveno "Happy birthday to you" dziesmu. Jāpiebilst, ka fotogrāfiju no vērienīgā pasākuma nav, arī zvaigznes šo notikumu nav dokumentējušas savu sociālo tīklu kontos.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!