Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Influencere, mākslīgā skaistuma entuziaste Liene Ozola saviem sekotājiem atklājusi savu jaunāko skaistuma transformāciju. Vēl būdama klīnikā Turcijā, viņa dalījās ar pārsteidzošu ziņu: viņas jaunās krūtis tagad ir 925cc lielas, kas ir vairāk nekā divas reizes lielākas nekā iepriekšējās. "Redzēju savas jaunās melonītes, tās ir wow. Mēs ielikām lielākos," viņa atklāja, uzsverot, ka rezultāts ir tieši tas, ko viņa vēlējusies. Uzsverot arī to, ka krūtis ieliktas virs muskuļa, nodrošinot vēl labāku vizuālo efektu.

Šī operācija bija tikai viena no vairākām, ko Liene veikusi pēdējo gadu laikā. Pagājušajā gadā viņa veica lipo 360 un BBL (Brazilian Butt Lift) operāciju, bet krūšu palielināšana tika veikta pirms 3-4 gadiem. Liene skaidroja, ka krūtis pārtaisījusi, jo Latvijas ārsti nespējuši izveidot tādu rezultātu, kādu viņa vēlējusies. "Es gribēju, ka krūtis stāv skaisti kopā, nevis tā, ka vilciens var izbraukt cauri, kā standartā daudzām Latvijas meitenēm: kad tu nogulies, viena aiziet pa labi, otra pa kreisi. Tas nebija rezultāts, ko vēlējos," viņa skaidroja. Jaunā operācija nodrošinājusi to, lai starp krūtīm nav "caurumu". Esot pamainīta arī krūšu galu pozīcija.

Krūšu palielināšanas operācija izmaksājusi 5000 eiro, un Liene uzsvēra, ka to lielums ir 925cc – ievērojami vairāk nekā viņas iepriekšējie implanti, kam bijis 410. lielums. "Divi šie kopā un vēl mazliet. Tas ir kaut kas, vai ne? Tagad būs riktīgi arbūzi!" viņa jokoja, parādot, cik apmierināta ir ar jaunajām proporcijām.

Runājot par citiem ķermeņa uzlabojumiem, Liene atzina, ka pirms laika apsvērusi iespēju iegūt arī dibena implantus, bet šobrīd ir "ļoti apmierināta ar savu dupsīti". Ja būs nepieciešams, izmantošot kādas kosmētiskās injekcijas, lai uzlabotu tā izskatu. Bet kopumā apgalvo, ka pašlaik viņa ir ļoti apmierināta ar to, kā izskatās un jūtas.

Pagājušā gadā Liene piedalījās "Delfi" raidījumā "Par TO pašu", kur apspriedām mākslīgā skaistuma plusus un mīnusus, kā arī to, vai tiešām vīriešiem patīk ķirurģiski uzlabotas sievietes. Liene pastāstīja par sava skaistuma aizkulisēm un nevairījās arī kritizēt jaunietes, kuras aizraujas ar mākslīgo skaistumu neadekvāti agri.

Raidījumā Liene atklāja, ka viņa savu meitu no operācijām centīsies atrunāt līdz brīdim, kad meitai būs vismaz 25 gadi. "Centīšos teikt: tev nevajag to, nedari to!" Liene zina gadījumus, kad uz klīniku dodas mātes kopā ar meitām, taču pati neatbalsta bērnu iesaistīšanu mākslīgā skaistuma industrijā. Viņasprāt, sieviete jaunībā pati par sevi ir skaista un nekādi uzlabojumi izskatā nav vajadzīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!