Foto: Crocs/Instagram

23. oktobrī uzņēmums "Crocs" pārsteidza gan mājdzīvnieku saimniekus, gan modes entuziastus, piedāvājot īpaši pielāgotus krokšu zābaciņus suņiem. Jaunie darinājumi, kas pieejami koši zaļos un rozā toņos, ātri kļuva par īstu hitu un tiešsaistē tika izpārdoti vēl pirms darba dienas beigām. Jā, vienas dienas laikā! Tie bija pieejami trīs izmēros, un maksāja 46 eiro.

"Pet Crocs" līnija tapusi sadarbībā ar globālo suņu zīmolu "Bark". Mērķis bijis radīt suņu ķepu aizsargājošus apavus, kas vienlaikus būs bezgala stilīgi: tie izgatavoti no putām, ir ar regulējamu siksniņu papildu atbalstam, kā arī ventilācijas caurumiem augšpusē.

Pieejami trīs izmēros: mazie (6 – 11 kilogramus smagiem suņiem), vidējie (12 – 23 kg) un lielie (suņiem, kas sver 23 – 36 kilogramus).

Ideja par "Pet Crocs" radusies pēc gadiem ilgiem fanu lūgumiem izveidot suņiem paredzētus apavus un neskaitāmām fotogrāfijām, kurās redzami dzīvnieki, kas "pielaiko" cilvēku krokšus.

"Gadiem ilgi arī "Bark" klienti ir lūguši, lai mēs izstrādātu "Crocs" apavus suņiem, tāpēc mēs bijām sajūsmā, kad "Crocs" uzrunāja mūsu komandu, lūdzot izstrādāt apavus no suņa perspektīvas," sacīja Deivs Stengls, "Bark" zīmola mārketinga viceprezidents. "Šī partnerība ir vairāk nekā tikai apavi. Tie ir svētki jautrajai un savdabīgajai saiknei starp suņiem un viņu saimniekiem. Sadarbojoties ar "Crocs", uzņēmumu, kas pazīstams ar savu unikālo stilu un lojālu fanu pulku, mēs parādām pasaulei, kas notiek, kad divi ikoniski zīmoli apvienojas, lai radītu kaut ko tādu, pēc kā cilvēki jau sen ir alkuši."

Starp citu, saimnieki arī nav palikuši bešā, ir radīti jauni piekariņi (piemēram, zelta retrīvera, čivavas) ar ko papildināt jau esošo krokšu dizainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!