Foto: Mango

Radio SWH ētera balss un daudzu Latvijā zināmu mūziķu menedžeris Juris Millers (attēlā) ir šokā par savu neseno ceļojumu uz Kanāriju salām, no kura viņš atgriezies bez svarīga čemodāna, kurā atradušies apģērbi pāris tūkstošu latu vērtībā.

"Pilns koferis bija ar jaunu garderobi , kas bija domātas maniem jaunajiem izmēriem. Tās drēbes aizgāja nebūtībā. Esmu iesūdzējis to aviokompāniju, un gaidu no viņiem kompensāciju," sabēdājies par pazudušo koferi ir Millers, tomēr viņš ir cīņas spara pilns uzvarēt šajā tiesas prāvā.

Tikmēr pašam Milleram izdevies īstenot savu sapni, un līdz radio SWH 17 gadu jubilejai savulaik skandalozais žurnālists atbrīvojies no 14 kilogramiem liekā svara.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Millers stāsta, ka neesot bijis grūti izcīnīt šo uzvaru pašam ar sevi, jo viņš jau pērnā gada nogalē bija uzsācis tievēšanas kūri - Millers uzturā vairs nelieto baltmaizi un kartupeļus, atteicies no saldumiem un bulciņām, kā arī apmeklējis vakuummasāžas procedūras.

Uz radio SWH 15 gadu jubilejas svinībām Milleram bijis jāgādā jauns tērps, jo vecajās drēbēs viņš vairs nevarot ielīst. "Ievēroju pareizo ēdienu patērēšanas secību. Ēdienreizēs vispirms lietoju šķidrumu, tad salātus un tad gaļu. Dzeru arī daudz šķidruma. Tad, kad man būs 75 kilogrami, tad varēs teikt, ka tāds svars mans bija 2001. gadā."

Profesionālajā darbībā Millers šobrīd ir iecelts par grupas Eolika jubilejas koncerttūres producentu, kā arī jau sācis gatavot O!kartes akadēmijas dalībnieku koncertturneju pa visu Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!