Fоtо: EPA/LETA

Pazīstamā Holivudas aktrise Kristīna Eplgeita (attēlā) cenšas pierādīt, ka arī grūtnieces var būt pievilcīgas, tādēļ aktrise, kura 39 gadu vecumā gaida pirmdzimto, projekta Funny or Die ietvaros mācījusi grūtniecēm erotiskās dejas, kas tagad pieejamas arī DVD formātā.

Eplgeita šajā video sesijā iejutusies dejotājas lomā, kura savu meistarību demonstrē pie striptīza stieņa. Viņas jutekliskā varone ieguvusi Fedaro vārdu, bet pati Kristīna grūtniecību uzskata par ļoti seksuālu.

"Grūtniecības laikā daudzas sievietes sevi uzskata par resnām, lai gan tas ir vienīgi no hormoniem. Lai no jauna sajustos seksuāli un iekārojami, nepieciešams sevi kaut kā uzmundrināt - tikai tāpēc, ka esat nedaudz pieņēmusies svarā, tas nenozīmē, ka vairs neesat "gards kumosiņš".

Daudzas striptīza dejotājas turpina darbu pie stieņa, būdamas stāvoklī, un tas liecina tikai par to, ka vīrieši viņas uzskata par ļoti iekārojamām," stāstījusi Eplgeita.

Kristīnas un viņas līgavaiņa Martina Lenoubla pirmdzimtais gaidāms gadu mijā, un, filmējoties vien pāris mēnešus pirms bērna piedzimšanas, aktrise atzinusi, ka jūtas labāk nekā jebkad agrāk.

Eplgeita popularitāti iemantojusi, filmējoties TV seriālā Precējies. Ir bērni (Married. With Children), kurā viņa atveido stulbo, bet seksīgo ģimenes galvas meitu Kelliju Bandiju. Tāpat viņa filmējusies tādās pazīstamās filmās kā Mars Attacks! (1996), The Sweetest Thing (2002), Wonderland (2003), Going the Distance (2010) un citās.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !